PDA

View Full Version : Nõi dolgok

törölt tag -gl
05-01-2015, 06:49 AM
Próbáljátok meg kitalálni mi lehet ez :)
5432
Hölgyeknek fontos túlélõ felszerelés ;)
Viccet félretéve, páromnak fél éve rendeltünk egyet és azóta is használja, szereti. Az már valami. Szilikon, szóval elvileg 10 év a várható élettartama. Forró vízben sterilizálható.

TMIB
05-01-2015, 07:23 AM
Gondolom hogy menstruációs tölcsér. Nem vagyok szakértõje, de erre tippelek. :)

törölt tag -gl
05-01-2015, 07:34 AM
Gondolom hogy menstruációs tölcsér. Nem vagyok szakértõje, de erre tippelek. :)
Talált, nagyon hasznos dolog. Nõk számára szerintem elengedhetetlen kiegészítõ.

raktaros
05-01-2015, 07:42 AM
Épp a napokban láttam hasonlót, de az formára volt tervezve :)
Nõknek üvegbe pisilni. (http://www.aliexpress.com/item/Delicate-Camping-Travel-Urination-Toilet-Urine-Device-Funnel-Portable-Female-Women-Urinal-Cheapest-1pc/2040825273.html)

raktaros
05-01-2015, 07:43 AM
Akkor én mellélõttem :)

törölt tag -gl
05-01-2015, 07:46 AM
Egyébként sok félét gyártanak, de ránézésre ez a ladycup a leg-ergonomikusabb, szóval ha beszereznétek, ezt ajánlom megvételre. Aliexpressen, ebayen vannak kínai verziók is, de a franc tudja mennyire lehet tiszta az anyaga. (mi oldódhat belõle) szóval azokat nem ajánlom.

Pityubá
05-01-2015, 09:26 PM
Hmmm.... szépséges hölgy fórum tagjaink nem szólalnak meg ez ügyben, pedig elsõ kézbõl kaphatnánk tõlük véleményt. :D
Kíváncsi volnék ki, mit helyezne fel szívesebben, azokban a nehéz napokban ?

Törölt_fórumtag3
05-02-2015, 06:25 PM
Nekem van, és a lányomnak is vettem. Nagyon jó dolog, túlélésre játszó nõknek alapfelszerelés. Egy hátránya van csak, nyilvános WC-ben, munkahelyen nagyon problémás üríteni, kimosni. De összeomlás után ez nem lesz probléma.
Hogy mennyi káros anyag oldódhat belõle, nem tudom, de nem hinném, hogy több, mint a tamponban vagy a betétben.

törölt tag -gl
05-14-2015, 08:05 PM
Ha bevizsgált, minõsített gyártótól rendelsz, fõleg ha áttetszõt, akkor gyakorlatilag biztos lehetsz benne, hogy nincs benne káros anyag.
Viszont ha ismeretlen forrásból vásárolsz, abban bármi lehet, mert a kínaiak is gyártják már ezeket.

Hannah
11-30-2016, 01:30 PM
Sziasztok! Épp most rendeltem, a héten már meg is kapom! Biztos vagyok benne, hogy nem okoz majd csalódást! :)

RedAngel
04-20-2018, 06:45 PM
A kehely az egyik legegyszerûbb dolog, DE mivel a testbe kell helyezni, b+ helyzetben nem biztos, hogy van mód a fertõtlenítésére. Viszont létezik olyan, hogy mosható egészségügyi betét (extrém prepper hölgyeknek van mosható tampon is bambuszfonalból horgolva, de ezeknél is biztosítani kell a kifõzést/fertõtlenítést). Ezekbõl betárazva nagyon sok évre meg van oldva a nehéznapos történet. Lehet készen venni, itthon is vannak készítõk minõségi termékekkel, de akár aliról vagy ebayrõl is lehet rendelni. Varrni tudó hölgyek saját kezûleg is elkészíthetik, rengeteg videó van róla a neten.