Feminizmus-antifeminizmus
Ti hogy álltok ezzel a témával? Én teljesen ki tudok rajta akadni. Ez a "minden férfi elnyomó", "minden férfi nemierõszakoló", "ha lefekszel egy férfivel, de késõbb meggondolod magad, akkor tulajdonképpen nemi erõszak áldozata voltál és fel kellene jelentened a férfit", "minden férfi hazudik", "minden férfi többet keres minden nõnél". :rolleyes:
Az egyik régi (nõ) barátom is rákattant most ezekre. Nem értem. Mondja hogy "a férfiak" szemetek, meg hazudnak, meg lelépnek ha jön a gyerek, meg a férjek is hülyék, meg gonoszok a nõvel, meg ilyenek. De könyörgöm, ez a nõ nem szült gyereket, nem volt házas és még egy rendes kapcsolata sem volt. Akkor hogy ítélhet meg MINDEN férfit? :confused: Abszolút semmi tapasztalata sincs semmilyen férfiról.
A feministák úgy viselkednek, mintha nem léteznének borzalmas nõk, akik hazudnak, akik férfiakat manipulálnak, akik szándékosan esnek teherbe, hogy a férfit magukhoz láncolják. Nem hajlandóak elismerni hogy mindkét nemben vannak rossz, megbízhatatlan emberek, férfiban is, nõben is.
Azt mondják hogy a nõk kevesebbet keresnek mint a férfiak. Lehet, de nem ugyanabban a munkakörben. Persze, ha van egy szívsebész doktor, meg egy nõ egy béna szociológus, akkor az orvos férfi többet fog keresni a diplomájával. De ha van egy férfi és egy nõ, és mindketten ugyanúgy orvosok, ugyanazon a helyen, akkor ugyanannyit fognak keresni, ugyanazért a munkakörért és munkaidõért.
Meg persze hogy a munkáltató inkább a férfit veszi fel, mert a férfi nem megy szülési szabadságra.
Azt is mondta a barátom, hogy "egy férfi se tudna otthon maradni a gyerekekkel". Ez se igaz. Az USA-ban jelenleg 2 millió férfi vezeti a háztartást és neveli a gyerekeket, míg a nõk dolgoznak egy munkahelyen.
Egy rakás hazugság amit a feministák terjesztenek, eljátsszák hogy õk az "erõs nõk", ugyanakkor nyavalyognak mindenért. A saját véleményüket másokra erõszakolják, nem csak férfiakra hanem a normálisabban gondolkodó nõkre is.
Nem is csoda hogy annyi nõ ki van akadva a feministákon.
Magyar FB csoport is van, de én inkább az angol szövegû videókat szoktam nézni. Elég szórakoztató ahogy darabokra szedik az egész feminista ideológiát.
https://www.facebook.com/feminizmusellen/?fref=ts
http://antifem.blog.hu/