Idézet:
Értékelem a meglátásodat!..és meg is köszönöm!
Értem,hogy mit szeretnél,értem,hogy a többiek mit szeretnének..értem a félelmeteket és az aggodalmatokat....valahol osztom is.
....DE...szeretném felnyitni a szemeteket....
...,hogy bárhogyan,bármennyire ágáltok a világ dolgai ellen..NINCSEN ráhatásotok a dolgok menetére!
Bedughatjátok a fejeteket a homokba,fikázhatjátok a másik embereket,százezerszer leírhatjátok mit utáltok és mit nem szeretnétek...oldalakon át bizonygathatjátok,hogy mi,miért rossz....
Valójában NINCSEN JELENTÕSÉGE!...nem döntötök el semmit,nincsen ráhatásotok a dolgok menetére,nem kíváncsi senki a valódi döntéshozók magasságában a véleményetekre,gondolataitokra,vágyaitokra...
Tudom nehéz elfogadni!...Tudom fájdalmas a felismerés,hogy a dolgok nélkületek történnek meg és már régen el van döntve ,hogy mi lesz.
FreeDoom, midig csak a baj van veled.....
Még egyszer köszönöm,ha így gondolod/gondoljátok...ezt dicséretnek veszem,mert elértem(vagy közeledek) azt a célt,hogy megismerjem a világot és elfogadjam olyannak amilyen és amilyennek lesz...,hogy nem köt a béklyó,hogy nem érdekelnek a lájkok,a népszerûség,hogy ne legyek lózungokat szajkózó papapály,...
Csak te vagy a fórumon mindig, aki megpróbál meggyõzni minket hogy az ég zöld, a szar meg ehetõ és illatos....
Mint írtam följebb..milliószor leírhatod,hogy Te/Ti kék eget szeretnétek...nem lényeges!...az,hogy milyen színû lesz az ég nem Ti döntitek el..és a migráció a Ti véleményetek,akaratotok,vágyaitoktól függetlenül folyik tovább és Európa és a világ átalakul!
Bocs, de én egyszerû gyakorlatias ember vagyok, az ilyen szellemi magasságokat nem tudom értelmezni, értékelni.
Az én környezetemben, ismeretségi körömben szinte csak neked vannak ilyen extravgáns gondolataid.
Pedig ideje lenne elgondolkodni pár dolgon és felnõni a feladathoz!
Nincsen ráhatásod a dolgok menetére...de tehetsz dolgokat.
-Megismered a valódi világot.Megérted és elfogadod a dolgok menetét és megpróbálsz valamiféle stratégiát kidolgozni a megváltozó világban való életre.
-Tedd magadévá azt a tényt,hogy az életed meg fog változni!..függetlenül attól kire szavazol,mit nem szeretnél,mik a vágyaid ,terveid...az életed nem a Tiéd!
-Egy picike pont vagy ,a rendszer része..bármit teszel,a rendszer része maradsz...de ez nem rossz..hanem jó...
Mivel annyira jelentéktelen az életed és annyira nincsen befolyással a dolgok menetére...nyugodtan,félelem nélkül az lehetsz aki valójában vagy...nyugodtan leírhatod amit gondolsz és nem kell félned,hogy rád törik az ajtót.
-Bármennyi videót nézhetsz,bár hányszor leírhatod,hogy ...ez rossz...akkor is be fog következni...egyet tehetsz ...ELFOGADOD!
Elfogadod a változó világot és megpróbálsz folyamatosan alkalmazkodni a körülményekhez!A merev ellenállás,a dolgok tagadása nem megoldás.
Nem megoldás az erõszakos ellenállás sem,mert a barikádon veszélyben leszel,ami nem túl jó dolog.
Nem megoldás a pincébe költözés,az erdõ közepén lakás sem..mert az nem emberi élet..és a világ kicsi..nem lehetséges elbújni a világ elõl ezen a világon...a világ része vagy...
Amit tehetsz..elfogadod és alkalmazkodsz a világhoz!
..inkább itt folytassuk,hogy ne legyen OFF...mert az ugye egy nagyon rossz dolog...:rolleyes: