Ez egy erősen kezdeti fázisú elgondolás. Előrebocsájtom, hogy teljesen hülye vagyok az elektronikához, a fizikához meg még inkább!
Jó lenne megvitatni, hogy használható e egyáltalán bármire az ötlet.
Sokat kutakodtam a yandexen, mert gyermekeknek és főleg csecsemőknek való védőfelszerelés ebben a témakörben egyszerűen nem létezik! Ha igen, kapni nem lehet.
Szóval találtam is egy kamera zasitnaja gyetskaja röv. csak КЗД-6 nak nevezett eszközt.
Nem túl modern, de ötletet adott. Van egy fejlettebb, menekítő burok, a Шанс, kb. 18.000 rubelért! cöhh... Nem elég, hogy drága át se jön...
Tehát szegény ember vízzel főz. Az elv, hogy fogsz egy 80-90 literes, PVC zsáraz vagy tengerészzsákot (lehetőleg betekintős, pl Lalizas® márkájú, víztiszta fazont) Ebbe kerül a baba)
A merevítés lehet kerítésdrótból és vagy egy műanyag hordó oldalából kivágva. Továbbá hordszíj.
A szellőzés pozitív légnyomású, előszűrt levegő, ami egy membránon át távozik. A pozitív légnyomást sok youtubozás után előállíthatja akár egy 12v-os levegőpumpa, potméterrel, a megfelelő CBRN filterrel. A meghajtást telep biztosítja kb 20-30.000 mAh-s powerbank usb-dc átalakító val. A membrán készülhet kiszuperált respirátorból, vákuum ruha tárolóból, lufiból stb.
Tartizna hozzá egy belebújós gumikesztyű pl homokfúvó kamrához használatos (táplálás, igazítás, kontakt a babával)