A világvége már elkezdődött!
Sziasztok, új tag vagyok itt. Üdvözlök mindenkit! S annak örömére hogy ráleltem e fórumra, hadd tudassam minden kedves fórumtaggal, hogy nagyjából 1 évvel ezelőtt „elkövettem” azaz írtam egy könyvet arról, hogy szerintem (de komoly tudósok szerint is) nagyjából 20 év múlva (de legjobb esetben is 50 éven belül) összeomlik a Földön a modern technikai civilizáció! Sőt, az se kizárt hogy ez már 5 éven belül megtörténik, amennyiben leáll a Golf áramlat, márpedig az bizony egyre lassul... Na most a könyvet belinkelem ide, nagyon remélem hogy ez bár tagadhatatlanul önreklám de mégsem sért fórumszabályzatot, ugyanis a könyv INGYEN tölthető le a MEK-ből azaz a Magyar Elektronikus Könyvtárból, és ehhez még regisztrálni sem kell!
Itt a link rá:
http://mek.oszk.hu/25900/25910/25910.pdf
Címe: „A világvége már elkezdődött!”
A könyv amiatt releváns szerintem e fórum témájával kapcsolatban, mert hát ha a civilizációnak kampec, akkor nyilvánvalóan ÓRIÁSI jelentősége lesz annak, ki mennyire készült fel erre, akár prepperkedéssel tehát készletek felhalmozásával, akár sőt főleg tanulással, skillekre szert tevéssel, túlélési módszerek megtanulásával! Az említett könyvemben rengeteg infó szerepel ilyesmikről is.
Ismétlem, a könyv INGYENES, teljesen jogtisztán ingyenes, én magam a szerző töltöttem fel oda, szóval szó sincs holmi warezolásról, és letöltés után is szabadon másolható, megosztható, akármi! NEM SZÁRMAZIK BELŐLE SEMMI ANYAGI HASZNOM!
Remélem hasznára válik sokaknak.