-
1 Csatolmány(ok)
Tárolás
Nem eszköz, mégis mivel magam csináltam és majd az eszközök tárolására szolgál ide rakom.
Szóval március elsejével hazaköltöztem Mo-ra. Viszont a kiszemelt tanya megvétele ugrott. Ezért a lakásomban kellett valamiféle tárolóhelységet kialakítani a motyónak. Jobbról és szemben a lakás fõfalai vannak. Balra és elöl gipszfal. Tehát nem éghetõ osztályba sorolható. Egyedül az ajtót kéne impregnálni égéskésleltetõvel. A fényképezõgép mellett jobb oldalon van a bejárat. Vagyis ha tiplizni kell, akkor a BOB és minden, amit vinni szeretnék közel van. De, akár lakástûz esetén is ezeket a cuccokat gyorsan ki lehet menekíteni. Ide került be a polc, miután leraktam a nagy kopásállóságú laminált padlót és kifestettem. Elférnek a szerszámok, takarítóeszközök. Jöhet a BOB (a takarítógép mellé alulra) és a fogyóeszközök (víz, kaja, egyéb). Az egész helység 1,30x1,30m. Tehát bármelyik panelban meg lehet csinálni egy hasonlót valamely nagyobb szoba lecsippentésével. Szárazfalazással (gipszkarton vagy Ytong) pedig bárki elkészítheti otthon házilag.
Csatolmány 38
-
Nem rossz :)
Ma reggel kaptam egy ceges emailt hogy a pinceben levo butorok mennek a kukaba ha valaki nem viszi el oket. Meg is neztem mi a palya es dorzsoltem is tenyerem a jo kis acel polcok lattan :) EHUNE
Mindig is szerettem volna ilyet van egy igazi raktar filingje jelenleg egy osszetakolt szekrenyben tartom a cumokat.
Ez meg mar szetszerelve varja a hazautat ;)
Aztan meg kaptam ket nagyon jo allapotban levo polcos zarhato acel szekrenyt is igy mar viszont futot is kellett szerezni. Asszony meg fog olni.
Szal jol indul a nap!
-
Azt az acélpolcot én is elfogadnám. :cool: Valamit nekem is be kellene szereznem, mert az összegyûjtött dolgaim nagy része a padlón van.
-
-
Nálatok nincsenek chemtrailek? :D
-
sajat nincs ami meg berepul azt leszedjuk ;) de tobbet nem mondhatok :)
-
A társasházi tárolási ötletek után jöjjön most egy családi házas.
-Jaaaa úgy könnyû, hördülhet fel a míves fórum közösség, és valóban könnyebb mint egy 1-2 szobás emeletes házi lakásban,
de azért itt is sakkoznom kell a lehetõségekkel, mert csak 300-350 m2 kert van.
salmo ( a duct tape huszár)
-
Nagyon okos megoldás: jó helykihasználás, nincs szem elõtt. Állítom, hogy mégha a házat ki is fosztanák a vízóraaknába a legritkább esetben néznének bele! :thumbup A címkéket vagy valami emlékezetõt, rendszerezõt tényleg jó ötlet lenne csatolni.
-
Nekem is pár ilyesmi 60L-es hordó van és én sem jegyzeteltem :(.
Hamarosan átnézem és a lassan lejáró cuccot frissítem és listát írok.
Viszont egy kérdés. Valahol a hordót lezárás elõtt feltöltik széndioxiddal, hogy az oxigént eltávolítsák.
Most átrakáskor megcsinálnám ha tényleg van értelme.
Hasznos vagy felesleges?
-
Attól függ, hogy hogyan van tárolva a hordóban a cucc. Ha van egy szekunder csomagolás rajta, ami légmentes, akkor semmi értelme. Ha ömlesztve van benne termény vagy akármi más akkor viszont mindenképp töltsd fel CO2-dal.