Lenne egy kérdésem. A mellények hátulján minek vannak MOLLE szalagok? Aki viseli, az mit tesz rá? Én nézem a katonai, kommandós és rendõrös képeket, de mindegyik csak az elejére fûzi a "zsebeket", a hátára senki nem tesz semmit.
Aki katona, annak ott a hátizsák, ha pedig van hátizsákja, akkor eleve nem lenne okos dolog hátulra tenni semmit, mert nyomná a hátizsák vagy a CamelBak miatt.
Videón láttam hogy valaki késtokot fûzött a hátára. Õt jól le is szólták érte.
Ami nem kemény, az hátrafekvésnél eldeformálódik. Ami kemény, az meg nyomná az ember hátát, vagy esetleg még sérülést is okozna. Rádió vagy hasonló dolognál pedig még el is törne a szerkezet.
De ha tegyük fel mégis rak oda valamit, nem túl egyszerû valamit a hát közepérõl elõszedni. El se éri a mellény használója, ha mégis eléri, akkor nem látja hogy hol a kapocs, a csat, a kioldó, a tépõzár.
Ezt a képet találtam.
http://haydensgunlocker.com/wp/wp-co...CK-PACK-47.JPG
A két kis zsebre az utóbbi megállapításaim érvényesek, a gyors kötözõt meg nem lenne érdemesebb az övön hordani? Vagy betenni elõre? A vége úgy tûnik hogy be is akadna, mindezt úgy elõszedni hogy a hátán van, nem látja és el se éri, kész mûvészet lenne. Szerintetek? :)