Rendben, szavazzatok róla, de azt hiszem már tudom hogy mi lesz a végeredménye a szavazásnak. :)
A blog már most is a fórum része, bármelyik tag írhat blogot. http://magyarprepperforum.org/blog_post.php?do=newblog
Idézet:
Hagyni pár "demo" topicot amihez bárki hozzáférhet, a többit pedig regisztrációhoz kellene kötni.
Én is valami ilyesmire gondoltam. Meg egy topic arról, hogy miről szól a fórum, miről lehet itt olvasni meg ilyesmi. Ahogy én látom elég sok a visszatérő vendég, ha már sokan olvasnak itt, akkor 3 perc alatt be tudnak regisztrálni, nem olyan bonyolult. Vagy írnak és csinálok nekik egy regisztrációt, ha nem sikerülne nekik valamiért.
Idézet:
Ha le tudunk szervezni egy-két céget
Gondoltam rá, csak sajnos nem ismerek egy céget se. De ha lenne érdeklődő és témába vágna az amit árul, akkor persze kitenném fentre a bannerukat.
Idézet:
Mondjuk ki lehetne írni valahova, hogy az itt leírtakat a szerzõ/hozzászóló engedélye nélkül nem lehet máshol megjeleníteni.
Ez jó ötlet! Nem tudom hogy miért nem jutott még eszembe. :hogymi: Megyek és beleírom a szabályzatba.
Idézet:
A támogatás is vállalható szerintem,a nagyobb probléma, hogy visszaesne az új fórumozók száma.
Ha a mostani reklámok hoznának néhány dollárt és lenne pár fórumozó akik bedobnának fejenként havi 1-2 dollárt, úgy talán meglenne a havi $15-18 körül. Annyival már fenntartható a domain, a domain védetté tétele, a tárhelybérlés és a fórummotor ára is visszajövögetne szép lassan.