Printable View
Köszönjük a szép karácsonyfát Gergõ!
Én is csatlakozom nagyrabecsült fórumtársamhoz és mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok:beer:
Remélem Nektek is jót hoz a Jézuska..
Jó a kép! :tapsol:
Én is mindenkinek áldott karácsonyt kívánok! :)
Áldott, békés Karácsonyt kívánok mindenkinek! :)
Békés, áldott Karácsonyt mindenkinek!
Egyétek magatokat halálra és pihenjetek. Vészeljétek át a kötelezõ családi köröket! :)
Áldott, békés ünnepeket mindenkinek! :)
Csatolmány 1045
...ennyit a "túlélésrõl"...megyek haza porszívózni......világvége mentes karácsonyt és új évet mindenkinek!
Boldog Karácsonyt mindenkinek és az évente egyszer összegyûlt nagy családi asztalhoz mindenkinek jó túlélést kívánok. :D
Áldott, békés, boldog karácsonyt, és eredményekben gazdag újévet kívánok mindenkinek!
Csatolmány 1065
Mindenkinek boldog, békés (és SHTF mentes) Karácsonyt kívánok!
Jópofa westjet reklám:
http://www.youtube.com/watch?v=zIEIv...e_gdata_player
Még a csóka aki zoknit meg alsóruhát kért az is boldog volt.( Mondjuk UnderArmour cuccok voltak)
Csatlakozom az elõttem szólókhoz:
Békés karácsonyt és boldog új esztendõt mindenkinek!
Boldog karácsonyt!:-)
Ki mit foz karacsonyra?
Nálunk főtt csirke volt sajtos krumplival.
Boldog Karácsonyt mindenkinek! :thumbup
Csatolmány 1120
Boldog új évet mindenkinek!
Boldog új évet kívánok mindenekinek!!
B.u.é.k.!
Sikerekben, szerencsében gazdag új évet kívánok minden kedves Fórumtársnak! És kívánom, hogy jövõ ilyenkor is itt írogassunk, hogy a SHTF-re még mindig csak készülni kelljen!
Én is mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok! :beer:
Boldog Új Évet mindenkinek és eredményes felkészülést! :)
Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!
BUÉK!
Kívánom, hogy az itt felmerülõ kérdések maradjanak meg hobby szinten mindenkinek, és élesben ne kelljen kipróbálni se az önvédelmet, se a bujkálást se a szomszéd dagadt kisfiú megevését ... :)
Buék!
SHTF mentes felkészûlésben és lõporfüstben gazdag boldog uj évet kivániok minden keves felkészûlö barátomnak! :D Reméljük 14' ben sem kell a BOB ot és a BOL t hasznàlni! :D
De minden elõjel szerint a XXI század csunyább lessz mint a XX dik.... És egyre beljebb vagyunk a századba! :D
Nem tudom hogy a fórummotor elküldte-e mindenkinek az emailt, de ha nem, akkor csak így ide írva kívánok mindenkinek Áldott Húsvéti Ünnepeket. :beer:
http://s1.tlap.hu/magazin/1855/mzn_c...6549800928.jpg
Ez a hollókõi kép látom mindenkinek tetszik :)
Most vasárnap anyák napja!
Nem akarok szétoffolni az Offtopik témát ( :D ), ezért itt kívánok minden kedves fórumtársamnak, és természetesen a fórumgazdának is boldog karácsonyt, boldog új évet!
Kívánom mindenkinek, hogy ennek a fórumnak a témája a következõ évben is csak egy különc hobbi maradjon mindannyiunknak!
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...2_MHxMRc1hcouQ
Most mennem kell, így is csak pár percre tudtam gép elé kerülni két adag süti között :D
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Próbáljuk meg túlélni az ünnepeket! :)
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek!
Áldott, békés karácsonyt kívánok minden jóindulatú embernek!
Áldott, békés karácsonyt kívánok minden jóindulatú embernek!
BÚÉK
S.H.T.F. mentes B.U.É.K. Mindenkinek!
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :beer: