Tud valaki mutatni olyan multitoolt amit az amerikai SWAT használ?
Printable View
Tud valaki mutatni olyan multitoolt amit az amerikai SWAT használ?
Szerintem valószínűleg egy Leaterman lehet náluk. De nem találtam rá pontos utalást a Google-n.
A "SWAT" szóra keresésre egy Moutainbike szerszámkészletet dob ki.
Nem tudom néz e valaki ilyet a flixtor-on, hogy ALONE.
Jó kis sorozat, több évadot láttam már.
Ott is szinte mindenki LM-et használ, fűrészt is, meg a mostaniba amit nézek, de az előzőekben is láttam, nagy
bazi összecsukhatót.
Viszont nem is ez az érdekes benne, hanem, hogy mintha szponzor cucc lenne ez kettő, mert gyanúsan egyformák a cuccok.
Vagy mindenkinek ennyire egyforma lenne az ízlése...?? Nem gondolom, de bármi meglehet.
Minden esetre én szeretem ezt a sorozatot, tök jó szerintem. Inkább bushcraft..
Még 2 napig "egész tűrhető áron" vannak LM cuccok.
Így is sok némelyik, de a Rebar és a Supertool300 viszont nem rossz arányaiban véve.
Ha valaki meglepné magát karira.
https://audaxshop.hu/Leatherman/classic-szerszamok
Végül rászántam magam és vettem az akció keretében egy Wave +-t. Abszolút rendben van, nagyjából engem már kiszolgál míg élek reményeim szerint. Ha baja lesz akkor a "híres" LM garival pedig úgy is kapok egy újat. Eddig csak 1-2 funkciót használtam, azok teljességgel rendben voltak, pl. kínai (ganzo) vs. Leatherman Wave+ - Philips csavarhúzó az olcsóban egy csavarba sem stimmelt igazán, a LM bit philips csavarhúzó feje tökéletesen illeszkedett 2 méretbe is. Megérős.
Használd egészséggel! :thumbup:beer::tapsol:
Igen, a bit csillag csavarhúzó elég univerzális. Nekem a kedvenc szerszámom mind közül, amim van. Bár nekem még nem cserélhetős a fogó betét, de így is sok mindent vágott már és semmi baja.
Az egyik legjobb, ha nem a legjobb szerszám a palettán. Jó volt az akció most.