Ez a blackseed az nem a fekete kömény?
Mert attól nekem khm. olyan gázképződésem volt, hogy a fél megyét elláttam volna gázzal... :D
A csikarás volt előtte, de a felpuffadás, és fingária, na az kegyetlen volt...
Printable View
De, az a növény. Nem tudom, de én nagyon beteg voltam, még most is morog a gyomrom és a belem. Szerencsére a szúró fájdalom elmúlt, ami hasonló volt a gyomorfekélyes fájdalomhoz, csak ez sokkal rosszabb volt annál.
Igen, gél kapszulás kivonat.
Ilyen: https://www.walmart.com/ip/Best-Natu...tgel/157771141
Azt írják rajta hogy "diétához kiegészítő". Hát, működött. Amíg fetrengtem a fájdalomtól, addig valóban nem voltam éhes... :hogymi:
Bizonyíték (számomra), hogy a jól megválasztott vitaminok működnek.
Amíg szedtem a vitaminokat, soha nem voltam beteg. Legutóbb talán 2017-ben vagy 2018-ban, egy alkalommal fordult elő hogy bekaptam valamit.
Na most egy viszonylag rövid ideje nem szedtem vitamint. Erre rögtön elkaptam valamit, torokfájás volt meg láz.
Elkezdtem ipari mennyiségben tolni a vitamint meg a glutamint, és kb. 1 nap alatt elindult a gyógyulás, ma már sokkal jobban vagyok. Semmilyen gyógyszert nem használtam, ill. lázcsillapítót vettem be egy alkalommal éjszakára.
Szóval nálam nagyon látványos a vitamin/glutamin hatása.
Én is szedegetem. Nem szoktam elkapni semmit. A múltkor majdnem kipurcantam valami ételkiegészítőtől "black seed". Én nem bírom a fekete borsot, ez az izé meg olyan mint a fekete bors, csak sokkal brutálisabb. Úgy éreztem mintha kést mártogattak volna a gyomromban meg a beleimben, azt hittem belepusztulok. Ittam a gyomorsegítő gyógyszert, a hideg vizet, tejet, hogy kibírjam, de 1 teljes napig csak fetrengtem az ágyban a fájdalomtól... Úgyhogy maradok a normál vitaminoknál, A, B, C, D, stb. a speciális dolgokat meg inkább hanyagolom. :)
Nekem most ez a napi alap táplálék-kiegészítő szett. Adott esetben kiegészítve mással. :) Mind bio ill. természetes készítmény. Csak pár megbízható cégtől vásárolok, pl. GAL vagy WTN, Life Extension bizonyos termékei.
Csatolmány 9351
Nem tartozik szorosan ehhez a topichoz, de elkezdtem az ún. "harcosok étrendjét". Mérlegeltem a pro és kontra érveket, előtte több helyen olvastam róla, pl. Dr. Tihanyi Lászlótól. Eddig jónak érzem, éjszakás műszakok mellett is megy. A táplálék-kiegészítők is ehhez vannak.
És találtam egy jó helyet, ahol előre bejelentkezős alapon vannak 6-8-10 fős edzések, egy nagyon jó oktatóval/edzővel. Ott a bérlettel egyszerre tudok kettlebellezni, jógázni stb., így minden szempontból tökéletes nekem.
Na a "harcosok étrendje" részemről felejtős. Oké hogy működött a méregtelenítés, de már-már túlságosan is (hasmenés). Ettől függetlenül másnak beválhat. Lehet később nálam se lett volna gond (valószínű elkövettem hibákat az esti túlevő szakaszban), de igazából egyáltalán nincs rajtam annyi fölösleg, hogy bármilyen speciális diétát kellene tartanom. Visszatértem a paleóhoz, ami nekem eddig a legjobban bevált, jót tesz a bőrömnek stb.
Ne dőlj be a méregtelenítő akármiknek. Bármelyik orvos videóját megnézed ezekről, el fogja mondani mindegyik hogy a hashajtós tea, a kávés beöntés, az ilyen olyan növény, pirula meg a többi - nem fog méregteleníteni.
Ami méregtelenít az a máj és a vesék. Ezek munkáját lehet megfejelni azzal ha kevesebb "mérget" eszel. :beer:
Ja nem, ez egy étrend volt, nem valamiféle méregtelenítő termékek. A napközbeni irányított böjt után valószínűleg túl gyorsan, túl sokat, ill. nem megfelelő ételt ettem az esti túlevési szakaszban, és ez válthatott ki hasmenést.
Aztán rájöttem hogy nem is kell nekem semmilyen speckó diéta. Teljesen jó a paleo, vagyis eszem amikor éhes vagyok, annyi hogy a paleo szerinti ételeket. Plusz edzés, meg néhány jó táplálék-kiegészítő.