Nálam lejátssza. :hogymi:
Printable View
Nálam lejátssza. :hogymi:
Elég látványosan hatástalanított nyílpuska :D
A legújabb epizódot megnéztétek? Kitárgyaljuk? :)
Én megnéztem, ütõs lett szerintem.
SPOILER:
Ha a vírus így mutálódott, akkor elég nagy rácseszés lesz ott...
A spoiler az elkerülhetetlen, ha beszélni akarunk róla. ;)
Új vírus? A malacra gondolsz? Vagy a szemüvegesre?
Én Rick helyében egyedül nem mentem volna a nővel. Mi lett volna ha várnak rá egy csapatban? Mondjuk így is majdnem megjárta a dolgot.
A fekete fickó meg felidegesített, hogy lehet valaki olyan szerencsétlen? :huuu:A csapatra rántotta az egész bevásárlóközpontot. :haha: Egyáltalán mit akart azzal a borral? A tippem az lenne, hogy talán arra gondolt hogy berúg, meg valami alkoholista múltja is lehet, de inkább visszatette az üveget. Vagy a bort azért akarta elvinni, hogy a nővel igyon majd egyet, de meggondolta magát? :confused:
A börtön körül meg miért van olyan sok kóricáló? A múltkor még alig volt ott néhány.
Spoiler!
Inkább kiírom, hátha olyan téved ide, aki még nem látta :)
A malac, a szemüveges srác, meg már az egyik zombi is ilyen volt a kerítésnél.
A srcá gondolom a következõ részben kicsit megtizedeli a lakókat.
A boltban meg tuti alkoholista volt a csávó.
A tetõrõl bezuhanó zombik jók voltak, elég parás lehetett nem tudni, hogy mikor zuhan a fejükre egy walker.
Ahogy láttam, az állatok is szépen kezdenek hullani az erdõben...
Most hogy mondod, nem is értettem hogy mi volt a vaddisznóval. Azt hittem csapdába esett vagy valami. De ha ha betegségtől esett össze, akkor tényleg valószínű hogy új vírus vagy mutálódás lesz a dologban.
Ha alkoholista a fickó, akkor miért nem egy páleszos üveget vesz le a polcról, miért a könnyű bort? 7 deci bortól be se lehet rendesen rúgni. :haha:
Látom már felirat is van hozzá, úgyhogy töltöm is :).
Találtam egy meme-t a malaccal kapcsolatban.
"Hogy lehet hogy csak megdöglik a disznód, mikor egy állatorvossal laksz egy fedél alatt?"
Ez egy igen jó kérdés. Az öreg Hershel miért nem vizsgálta meg a beteg malacot? :confused: