Nyilván valami letiltja, de érdekes a mûködése, mert ugyanaz a chrome az inkognitó is, és másképp mûködik
ezen kívül máshol nem blokkol a nem inkognitó verzió sem...
Lehet, hogy inkognitóból hiába is nézem a reklámot? :O
Printable View
Nyilván valami letiltja, de érdekes a mûködése, mert ugyanaz a chrome az inkognitó is, és másképp mûködik
ezen kívül máshol nem blokkol a nem inkognitó verzió sem...
Lehet, hogy inkognitóból hiába is nézem a reklámot? :O
Ha megjelenik, akkor elvileg számít.
Még úgy 1 hónap van, és újabb 3 évre lefoglalom a tárhelyet és a domaint a fórumnak. Nagyjából 200+ dollárba fog kerülni.
Lassan 850 fórumtag van. :)
Találjátok ki mennyibe kerül újabb 3 évre lefoglalni a tárhelyet és a domaint.
Total $336.12
:duhos:
Jelenleg kb havi 8 dollárt se hoz a fórum (talán 6-ot hozott Januárban), a régebbi 15-höz képest. Tehát mínuszban jönnék ki vele. Nem is kicsit.
Esetleg még azt tudom csinálni, hogy lementek mindent és megpróbálom egy másik helyen újrarakni, egy új Domain névvel ami nem .org ? Vagy .org csak kicsit más? Ez teljesen etikátlan hogy elõször normális árban nyomnam náluk, most meg majdnem a 3x -osát kérik el. 3 éve a fórum motorja volt a drága, a tárhely és a domain elég tisztességes árban volt. De most úgy felemelik hogy ezt nem tudnám így kiköhögni. Ez itt is nagyon sok pénz. A tárhely alig van kihasználva és ez nem egy speciális domain, nem akarnék évi 30 dollárt fizetni ezért a domainért. 3 évre az majdnem száz. Mennyi az most magyar forintban? 26.000?
Megkérdezem a szolgáltatót, de ha ilyenek, akkor vagy költözök, vagy töröltetek mindent és újrarendelem a tárhelyet, egy új domainnel. Inkább kifizetek 120-150 dollárt, minthogy 337-et. Ezen most kiakadtam.
A következõ a helyzet. Most beszéltem a segélyszolgálatukkal. Mondták hogy nyissak új helyet, regeljek új domain-t, védessem le, fizessek még rá ezt azt és akkor úgy megúszom 200 dollár alatt. Így se nagyon olcsó, de ez talán egy fokkal jobb ötlet. Ugyanakkor majd mindent manuálisan kell újratöltenem. Még nem csináltam ilyet és az az érzésem hogy nem lesz egyszerû. De ez már annyi pénz, hogy muszáj lesz megkockáztatom a dolgot. Még 1 hónapig ezen a néven lesz a fórum, aztán lesz kb. 4 hét múlva egy leállás, majd új domain-néven fut tovább a fórum. 850 fórumtag már felelõsséggel jár, szóval nyugalom, elintézem majd valahogy. Csak nem számítottam ilyen méretû összegekre.
ezek hót gyökerek
Most mindenki lapul mint szar a fûben!
Legegyszerûbb lenne ha összedobnánk.
Kb 100000ft osztva 850 fórumtag=117.6ft!!!!!!!
Hogyan lehet neked legegyszerûbben utalni?
Legyünk tökösek és adjuk össze!
Én kezdeném 3000 ft-al.
Ki a következõ????
Olyan számla legyen hogy, lehessen folyószámlás netbankból utalni rá.
Ilyen módon 3000 Ft-ot tudok adakozni instant. Az 11 Dollár kb. jelenleg.
Elõreláthatólag a hónap vége felé ezen kívül is tudok majd küldeni valamennyit.
Túlélõ: Nem kell hogy saját névvel legyen a számla, elég valami erre a célra létrehozott ideiglenes számla is.
Vagy privát üzenetben is elküldheted az adatokat, ha úgy jobb neked.
Igazából többnyire a reklámokra támaszkodna a fórum, de biztos vagyok benne hogy sokaknál van reklámblokkoló, úgyhogy tõlük nem jön segítség.
Arra gondoltam még hogy aki akarna, az küldhetne eBay, vásárlási utalványt, az is nagy segítség lenne. Még nem tudom. Egyelõre csak gondolkozom hogy hogy legyen, mert ez a költözés lehet hogy tényleg nem lesz egyszerû. De 337 dollár az rengeteg pénz.