A redõnyhevederrel van rapasztalat? nekem azt hiszem van otthon valahol:)
Printable View
faklya budipapir es olaj hozzavalokbol: http://survival.outdoorlife.com/blog...how-make-torch
nekem is jott egy kinai tulelolampa kocsiba tartom egesz jo, vizallo, magneses, ablaktoro, ovvago,vilagit villog megminden :)
Csatolmány 1349
degu: a fáklyás nagyon brutál:thumbup
Az elõbb kipróbáltam a kis 4 dollár 30 centes kínai kis elemlámpát. 1 ceruzaelemmel mûködik, de nagyon erõs fénye van és nagy területet világít be. A kínaiak újra elkápráztattak valami minõségi -és olcsó- dologgal. :hipnozis: Azt hiszem rendelek még majd belõle kettõt. Majdnem ingyen van. Ingyen házhoz szállítják a fél világon át.
Ezt mondjuk én se értem a kínaiaknál... Itthon a magyar posta (na jó, mondjuk ez a másik véglet) kb 700ft-ért hoz el országon belülrõl egy 40dkg-os könyvet, õk meg tényleg a fél bolygón keresztül küldik akár 200ft-ból, és ebben benne van a termék.
(Esetleg link, ha ennyire bevált a cucc?)
Ha meglesz a videó, adok linket is. De elõre nem lövöm le a videó témáját. ;)
Érdekesség, hogy a majdnem 5x olyan drága lámpát is kipróbáltam az elõbb. (Azt is egy pár hete vettem.) A kínai 2-3x erõsebben világít. Pedig a drágább az 3 ledes. Persze a drágábbnak is vannak elõnyei, de akkor is, a kínai az most eléggé lenyûgözött a fényerejével. :haha:
Ja bocsi, oké, nem szeretném idõ elõtt leleplezni a cuccot :)
Egyébként én nemrég jártam úgy autóhifi cserénél ( na jó csak fejegység, de nekem már új dimenzió) hogy egy kis nevû, de két év garit adó terméket vettem, és mindent tud, ami papíron le van írva, 2-3 hónapja jól. Meglepõ, mert kb fele a nagy nevû cégek termékeinek azonos tudással.