Eredeti hozzászóló
MREVOLUTION
A kisgyerekes videó sem megfelelõ számodra, mert a gyerek csak utánoz...
Igen, ez így van. S nagyon remélem, ha nekem lesz gyerekem, ugyanígy csak utánozni fogja a táncot, vagy a kis Amirától az éneklést, vagy egy profitõl a lovaglást, vitorlázást, teniszezést, vagy bármi mást anélkül, hogy erre tanítanám. Már elõre örülök, hogy a gyerekem mindenben zseni lesz, ahogy mindenki másé is, mert ha bemutatnak neki valamit, azt azonnal tudni fogja. :)
Egyébként a videónak az egy lélekké formáláshoz semmi köze, (már csak azért sincs, mert a gyerek egyedül táncol) legfeljebb ahhoz van köze(azt hittem átjön) ,hogy nem kell megtanulni a szabályokat, a konkrét lépéseket ahhoz, hogy valaki szívbõl, átéléssel táncoljon.
(s pontosan azon írásodra szántam ezt példának, ahol a szabályokat és lépéseket kötöttségét említetted)
S úgy gondoltam ehhez pontosan ez a pici a legjobb példa. Teljes átéléssel csinálja, amit csinál, méghozzá ütemre.
De úgy látszik tévedtem.
Elnézésedet kérem, hogy nem tudtam olyan példákat bemutatni, mely számodra megfelelõ. Másnak, (akár Neked is) ez biztosan jobban menne, szóval még egyszer elnézésedet kérem.