Üdv
Indiában vagyok és nem tudok belépni a fórumba, letiltják a belépésemet.
Wifirõl abszolút nem tudok belépni, csak mobilról. Angliában ilyet nem tapasztaltam.
Mi a gond?
Printable View
Üdv
Indiában vagyok és nem tudok belépni a fórumba, letiltják a belépésemet.
Wifirõl abszolút nem tudok belépni, csak mobilról. Angliában ilyet nem tapasztaltam.
Mi a gond?
Szervusz! Gondolom hogy egy olyan IP helyrõl vagy, ami tiltva van a spambotok miatt. Ázsia egy része tiltva van, mert régebben teljesen lebénült a spambotoktól a fórum. Adott IP-rõl próbáltad, vagy változó címrõl?
A szálloda wifit használnám, lövésem sincs hogy az fix vagy változó. Indiai sim-et használok az viszont mûködik.
Amikor a szállodában próbálod, írd be hogy myip a Google-ba. Aztán küldd át a számot privátban (vagy emailben). Akkor meg tudom nézni hogy le van-e tiltva és az lehet-e a gond. :)
Köszi a tippet.
Vagy én vagyok nagyon amatõr, vagy védve van a server, ugyanis semmit sem sikerült kinyomoznom. Beírtam, hogy Myip és a szám nem jelenik meg. Inkább hagyom, amúgy is sûrû a programom.
Köszönöm szépen a segítséged!
Kicsit tököltem a beállításokkal, most újraindult és gyors is. Emlékszem hogy mikor a másik domainnel indult a 3 évvel ezelõtti fórum, akkor azzal is voltak problémák.
Most megint megy. Nálam komoly gondok vannak, nagyon ritkán mûködik. Nálatok megy? Írjátok ide, hogy tudjam fontos lenne a javításhoz. Köszönöm.
Ok, valami DNS izét átírtam. Most azonnal újraindult a fórum és fut. Hátha most már jó lesz?
A másodikkat próbálja az, akinek akadozik a fórum.
http://www.pcappspot.com/fix-err-name-not-resolved/
Nálam bevált!
A bannerreklámok mûködnek mindenkinél?