a málhagyík a legtutibb :D
Printable View
a málhagyík a legtutibb :D
Igen anno nyomtam benne végig egy 2hetes harcászatot azt hittem amputálja a karomat. :) aztán mit látok?! A punk gyerek rohangál egybe aminek a hevederjeit lecserélte láncra :duhos: csúnya gondolataim támadtak :)
A spekon egy nemet textilgyarto ceg, a Luftwaffe egyik ejtoernyo beszallitoja.
Köszönöm az infót :thumbup
A Karrimorom kintalváshoz megpakolva :D
http://i.imgur.com/mtufMKf.jpg
Bár nem hátizsák,de télen veszek egy ilyet:Pelican 1450 börönd,
Csatolmány 3537 szinte törhetetlen,víz álló :https://www.youtube.com/watch?v=JgEefnTeOGU
És ebbe fogom pakolni majd a vész esetére a fölszerelést.abból is csak a fontosabb dolgokat,a többi meg hátizsák az 5.11 vagy a maxpdedition falcon2 be.
Szia,
Nekem is van egy kisebb Pelican "borondom", eloben is nagyon strapabironak tunik (persze en nem alltam neki tesztelni, mint a videoban).
Az kulonosen tetszett, hogy mig a legtobb termeknel hosszasan reszletezik, hogy mire nem vonatkozik a garancia, ennel csak 2 ilyen van: szandekos tonkretetel es capatamadas.
Bel
Most vettem. Kemény 4.000.-Ft.
Csatolmány 3553Csatolmány 3554Csatolmány 3555Csatolmány 3556Csatolmány 3557Csatolmány 3558
A kép sarkában szerepel a vaterás eladó neve. Ennyiért ingyen van.
Teszteltem egy camel baget. Itt olvasható.
Csatolmány 3574
Érdekes és jó leírás. Nézegettem én is az ivózsákokat, majd végül egy ilyen mellett döntöttem a bergen kompatibilitása miatt. Pár kérdésem lenne. Mennyire használható a két kis zseb? Mi az amit oda tennél és nem a ruházat zsebeibe? Értem én, hogy Molle, de milyen zsebet vagy egyéb felszerelést tennél a tevepúpra púpnak?
Ez a zsák, kihasználva a Molle szalagokat és D-gyûrûket, felfejleszthetõ egy 36 órás zsákká. Természetesen, csak nagyon puritán felszerelésre kell gondolni. Én csak 6-12 órás túrázásra használom, ezért csak az irataimat és egy szendvicset pakolok bele. Önmagában a két zseb nem képes csodára. Ebben a camel bagben inkább a potenciál az érdekes, nem az, hogy én mire használom. Például, mivel rá lehet szerelni egy nagyobb méretû zsákra, ezért, ahogy írtam is, több napos túrákra is jól használható, mert kényelmesebb így vinni a vizet, mint palackokban vagy kulacsban. Ismerem az általad linkelt zsákot. Az is teljesen jó. De mégis az a véleményem, hogy amirõl én írtam, az variálhatóság tekintetében többet tud, illetve jobb/tartósabb anyagból van.
Köszönöm!
Nagyon szeretnék egy ilyet ,de az ára és a minõsége végett nem biztos hogy jól döntök.Nincs valakinek véletlenül ilyen zsákja? http://www.mindentkapni.hu/termek/ra...0#.VAtzy_l_tco Vagy vegyek inkább ilyet http://legiosmilitary.hu/index.php/w...0hosszu-detail BOB zsáknak kellene.:confused:
Szia!
Nekem van egy nagy bergenem, de leginkább "must have" érzés miatt. Hacsak nem indulsz expedíciós túrára, kihasználatlan lesz. Megpakolhatatlanul hatalmas, már üresen is van súlya. Ha telerakod felvenni is nehéz, BOB nak alkalmatlan, ez már inkább az INCH kategória. A másik zsákot nem ismerem, de ha jól látom, akkor M-Tramp jelzés van a hátulján. A 63 liter is szép méret, el lehet benne férni, és még el lehet cipelni. A leírás gyöngyvászon anyagot említ, remélem csak elírás és valójában cordura. Szerintem kissé túl van árazva. Én egyiket sem ajánlanám.
Ha nem ragaszkodsz az erdei rejtõszínhez, akkor ajánlanám a saját zsákomat: predator filed pack. Elvileg 45 liter, de érzetre jóval több cucc fér bele. Több szorító hevederrel rendelkezik, kevés cuccal pakolva is feszes maradhat, nem csak az alján lötyög valami. Ha pedig sok cucc van, akkor a magasítót használva újabb ~25 centit lehet nyerni. Hátránya, hogy csak egy rekeszes, felülrõl nyitható. Átgondolt pakolást igényel, ha nem akarsz minden megállónál teljesen kipakolni belõle ha valami kell. Ha kinövöd, tehetsz rá bergen oldalzsebeket, újabb 20 literrel növelve a kapacitását. MOLLE rendszerû zsebeket lehet rá tenni, így a kézre esõ apróságoknak is van rajta hely. Ugyanez a típusú zsák kapható más színekben is, de azok nem ennyibe kerülnek. De ezen kívül is rengeteg BOB-nak alkalmas zsák van. Mivel te a nagyobbak közül válogattál, gondolom sok cuccal mennél vagy nincs messze a BOL. Nem beleszólva vagy kioktatva, de átértékelném a bele szánt cuccokat, mert egy 60-120 literes megpakolt zsákkal 10-15 km megtétele is komoly kihívás, a napokig vándorlás kínszenvedés lehet.
Szia!
Köszi a választ! Szép és praktikus a zsákod ,de a plusz zsákokkal nekem már egy kicsit drága lenne. Az M-Tramp zsáknál abban bízok hogy a 72 órás 511es zsák van lemásolva.Jó lenne látni a belsejét. Muszáj a nagy zsák mert van egy 8 éves kis Manóm akinek a plusz cucca bele kell hogy férjen.Nekem meg a sok apró szaromnak kellenek a zsebek. Bergenrõl viszont lebeszéltél . Ja még valami. A internet szerit a gyöngyvászon megegyezik a cordurával. Még egyszer köszi !:thumbup
Nincs mit, kibicnek semmi se drága! ;) Viszont, ha nem azonnal akarod megvenni a zsákot, akkor jó eséllyel 20e alatt megúszhatod a predatort oldalzsebestõl, mert idõnként akciózza egy másik kereskedõ. A nagy bergenemet 10e-ért vettem zsebestõl.
Igazad van, ugyanaz a technológia. De nekem egybõl a sportcipõk textilbetét része ugrott be a gyöngyvászonról, nem a hátizsák 1000D anyaga.
Ha kell a hely, akkor nagy zsák kell, csak tudd cipelni. :) A saját fiam 9 évesen kapta meg az elsõ zsákját, egy kis taktikait. Annyi súlyt kap bele, amennyi az iskolatáskája. Csak a többit cipelem én. Ha sok aprósághoz kell hozzáférni, akkor valami MOLLE-s zsákot ajánlok, azt tele lehet aggatni zsebekkel. Nem olcsók (bár itt is lehet spórolni), de teljesen személyre szabhatod.
A bergenrõl nem akarlak lebeszélni, mert olyan, mint a flex, kell egy a háznál. :)
A raptorról nem volt könnyû képet találni, de csak sikerült.
Hát ez raptor egy kicsit gáz! A kicsimnek ilyen az iskola táskája ,csak mindig panaszkodik a súlya miatt/én cipelem/.Ez a új választottam: http://military-shop.hu/shop/index.p...product_id=284 Legalább is ezen gondolkodom.:confused:
60 literes BW hátizsák. :) Többen birtokolnak és használnak ilyet vagy kópiát a fórumtagok közül. Majd õk jól megszakértik a választásod. De több hozzászólás foglalkozik vele ebben a topikban is.
Hát meg is érkezett a kiválasztott!Elvagyok ájulva tõle!Zseb zseb hátán,talán 6 .Még fegyver tartó is van a közepén, legalább is azt hiszem hogy az/én azt tennék oda/.Kevés zipzár majdnem csak hevederekbõl áll az egész.Az anyagminõsége meg tökéletes. és a belsõ elosztása is.Ja, és pehely könnyû.Tényleg elsõ osztályú ahogy a bolt ígérte! Ennek örömére még megleptem magam egy: Tenyéren vágás-álló kevlár betétes, ökölél protektorral ellátott taktikai kesztyûvel , csúszásmentesített tenyér-rádolgozással.:Jó volt ez a mai nap.Köszönök mindent!!!:D
Fényképet készítesz róla? :)
Ezen a webcímen van róla leírás és több fénykép. http://military-shop.hu/shop/index.p...product_id=284
Igaz nem sokat lehet rajta látni. Hétvégén ha eltudom koldulni a kisfiamtól a gépem akkor kitömve lefényképezem.:thumbup
Ha nem sikerült feltölteni a képeket,akkor az az angol nyelv nem tudása miatt van.
Ahol sárga csíkot látsz a ,ott zseb van.Hasonló elrendezése volt a gyerekkori csõvázas hátizsákomnak. Hogy mekkora zseb van a tetején azt a két 1.5 literes nestli-s
üveg mutatja. Az alján van a hálózsák tartó/zseb/,amit össze lehet nyitni felsõ résszel. A zsákot 4 nyári hálózsákkal töltöttem ki .A kardnak a hüvelye 75 cm hosszú/össz=101cm/.Az oldal zsebben 2l gyömbéres üveg van. Nem mai zsák de nagyon jó állapotú.
Ha még él a felajánlás és tartasz annyira megbízható személynek, hogy kölcsönadod, akkor pár napra elkérném a zsákodat. Végleg megadta magát a mindennapos zsákom és idõszerû lett egy új beszerzése. A beruházás elõtt lepróbálnám a mennyire fér el benne a napi cuccom.
12:00 ra ott vagyok, ráér hétfõ kedden nem vagyok csak szerdán
Végigmentem a topicon több kérdés is felmerült.Városi mindennapos cirkálásra keresek egy 1-3 napos hátizsákot. Nézegettem amiket ide belinkelgettetek.
akinek 72 órása van pl 5.55 vagy maxpedition falcon II vagy ez US Military Utility Tactical Survival Hunting Hiking Camping Gear Backpack.
Ezekre pl felszerelhetõ a hálózsák? Tehát teljes értékû BOBá alakítható ha gáz van? Nekem is van egy nagy de a városi mindennaposhoz egy csajon ezek azért furán néznek ki a sok csíptetõ miatt. Bár az nem izgat más mit gondol az jobban hogy leszedik rólam.
Pl a Falcon aki tudja mi van a hátadon simán tudja hogy 50kval flangálsz és leveszik. Ok rögtön lehet gyakorolni a futást, de ez este nem szerencsés. Plusz nekem a Falcon picinek tûnik beltartalmilag. Akinek van ilyen tapasztalat? Így ránézésre egy palack víz és egy vastagabb pulcsi meg egy két cuccon kívül nem sok fér bele Akinek van megtévesztõ a kép vagy jól pakolható?
Ahogy végigolvastam mindenkinek megvan már a szívszerelme hátizsák ügyben, úgyhogy tudnátok tanácsot adni? kb 50 cmnél magasabbat nem szeretnék, mert pici vagyok :) Ami szempont hogy jól bírja a strapát mert nagybevásárlásilag is szeretném tesztelni.Tudom szentségtörés de súlyilag nálam az a vízválasztó ha rendszeresen a 20 kilo hordását kibírja akkor nem lehet vele nagy gáz. Feketét szeretnék ha ez számít. Úgyhogy akinek van ilyenben asszonyrészrõl tapasztalata megköszönném ha segítene :)
AKi ilyet vett:
http://www.ebay.com/itm/Hot-Molle-3-...item2eca6d9e49
Az oldalsó és alsó rész leszerelhetõ róla vagy fix?
adok hozzá molle zsebeket amiben eü. cucc és egyéb holmi van hogy tudd mit mennyire lehet kihasználni.
Feri köszi, de ez volt a legutolsó helyen pont a turázós kinézete miatt ami városban nem a legszerencsésebb.Utcán eléggé kirívó a normál hátizsákok közül. Kivéve ha leszerelhetõ az alsó rész, mert akkor egynemû hátizsákként pöpec városba is.Szóval ha leszedhetõ akkor én is szívesen tesztelném köszi, de ha nem akkor szerintem nem ez lesz a nyerõ nekem.
Erre még plusz zsebek? Hova szereled fel? Az már tényleg furán nézne ki hogy hátizsák oldalt alul plusz mini hátizsáknak kinézõ cucc és rajta még plusz tárhely XD Egyébként ezek az oldalzsebek nem kiváltják a külön kistáskákat pl eü cucc stb? Vagy azokat érdemes mindenképp külön táskába hordani?
ezen már a plussz zsebek vannak ez az alap http://kalandorbazar.hu/MIL-TEC-20L-hatizsak
több szín is van
Mostanában a vágyott kiskedvencem..talán neked is jó lehetne
http://www.aliexpress.com/item/Detai...567213633.html
Háózsák rögzítésére az alján vannak pántok
á értem szóval az van a plusz zsebekkel kibõvítve ilyenre?
http://www.ebay.com/itm/Hot-Molle-3-...item2eca6d9e49
Azt meg tudnátok mondania két terû mitõl jobb az egyterûnél? könnyebb pakolni?
Igen ezt néztem de ezen is túl sok a csíptetõ hátul, amúgy tetszetõs lenne. Meg a 60 nap szállítás sem vonzó, mert addig is kell mászkálni valamivel.
Nincs róla leírás amúgy vízhatlan vagy paraméterek pl magasság egyebek? Egyterû? Belsejérõl sincs kép.
én zöld színben venném..ebben a hirdetésben van kép a belsejérõl..alul
http://www.aliexpress.com/item/Large...248932198.html
Hogy lehet így megadni egy zsák kapacitását?
36-55 Litre Ennyire bõvíthetõ lenne? ez elsõre nekem nem jött le róla..