Van egy történet a fejemben, írtam egy filmesnek is vagy egy hete, de nem írt vissza. Lehet hogy írnom kéne belõle egy forgatókönyvet.
Printable View
Van egy történet a fejemben, írtam egy filmesnek is vagy egy hete, de nem írt vissza. Lehet hogy írnom kéne belõle egy forgatókönyvet.
Ha betörsz a filmiparba, nehogy kihagyj minket!
:thumbup
A történet egy magyar helyzetre vetített Bosszúvágy film lenne. (Tudjátok, amiben Charles Bronson, kiiktat néhány bûnözõt.)
Bementem a bankba, beszéltem egy bankárral. Mondja hogy lehetne hitelkártyám. Mondtam neki hogy nem kell. Aztán mondja hogy adnának hitelt ha házat akarnánk venni. Mondtam neki hogy nem kell hitel. Aztán megkérdeztem hogy a mostani 0,01%-os banki kamat helyett nem lenne valami jobb lehetõség hogy bent tartsam a pénzem? Erre mondja hogy talán ha ezt meg azt kombinálnánk akkor lehetne 0,03%. Vagy egy évre lekötni és akkor 0,25%. Erre mondom neki hogy értem, de az infláció az a 10-szerese. A pénz úgy egy év alatt ugyanúgy veszítene egy jó nagyot az értékébõl. Erre széttárja a kezét és mondja hogy tudja, de ez van.
Úgyhogy ennyiben maradtunk. :hogymi:
Meg úgy tudom hogy 50 ezer dollár alatt nem is tárgyalnának hitelrõl. Én nem is tervezek olyan drága házat venni. Meg a fene se akarna 35 évre eladósodni.
Õk a megtakarítós számlán tárolt pénz után adnak 0,01%-ot, az 1 évre lekötött pénzért adnának 0,25% kamatot, miközben 4,5%-ért adnának kölcsönt. :nemnem:
Pofátlanság teteje.
Megint rám írt egy bombanõ hogy õ hol él, hány éves és hogy egyedül van. :hogymi: Kérdeztem hogy ismerjük egymást, vagy hogy miért jelölt be. Erre mondta hogy a Facebook ajánlott neki engem. Biztosan illenék hozzá. :haha: Mondtam neki hogy sajnos én nem vagyok egyedül. Azóta nem írt vissza. Néhány éve a szomszéd városból próbálkozott egy nõ. (Mind a kettõnek valódi FB oldala volt, nem fake.)
Egy nagy, dagadt, szemüveges, borostás hárombetûs csak azért hozza létre a jónõs facebook profilokat, hogy hátha ráharapsz! :)
Á, nem hiszem. Nem elõször történik ilyen. Meg akkor nem adta fel volna olyan könnyen, mikor mondtam neki hogy nem vagyok "szingli". :haha: Ráadásul egy 3 betûs amúgy is tudná hogy nem vagyok egyedül, mert azok mindent tudnak, nem? :) Inkább egy olyan nõrõl lehet szó, aki most Valentin nap miatt bekattant egy kicsit a magánytól. Ki tudja.
A múltkor rendeltem nadrágot, küldtek hozzá ingyen egy 5 órás energiaitalt. Néhány hete rendeltem dolgokat másik helyrõl, küldtek vele egy -egész stabil- kulcstartó led lámpát. :)
Jött egy jó nagy boríték, de teljesen tele ragasztva fura bélyegekkel. Mondom honnan jött ez? A Mars-ról?
De nem, csak sok 6 és 8 centes bélyeg volt rajta. Egy használt DVD volt benne amit vagy 3 hete rendeltem. :)
Megjelent életem elsõ õsz szõrszála. #imtoooldforthisshit
:haha:
https://www.youtube.com/watch?v=Q37xJtuQ24w
:beer:
Jövök hazafelé, csinos nõ jön velem szembe. Már messzirõl néz és mosolyog rám és mondja hogy "HI". Van akinek bejön a szakáll, a terepszínû nadrág és a férfias megjelenés. :D
Sötét hosszú haj, szemüveg, alacsony volt, de jó alakú, meg jó dombos volt a pulóvere is. :hipnozis:
:haha:
Áh, szerintem csak egy ügynök, akit ráállítottak túlélõre a hitelfelvétel miatt... :D
Nincsenek részletek. Ha egyedülálló lennék akkor talán. :haha: De én hûséges típus vagyok.
Az érdekesebb volt, mikor egy nõci rámmozdult egy buliban. Odajött hozzám és kérdezõsködött, meg utalt rá hogy jóképû vagyok meg ilyenek. Közben én meg arra gondoltam hogy "wtf, ilyeneket mond, közben meg a võlegénye 5 méterre áll tõlünk!?"
:huuu:
Na tessék, kiderül, hogy Túlélõ igazából milyen macho, jóképû, sármos... :D
Én nem tartom magam annak, de úgy tûnik hogy némelyik nõnek bejön a borosta-szakáll, terepmintás BDU nadrág párosítás. :haha:
Nekem más fajta nadrágom nincs amit utcán hordanék. Muliticam BDU, woodland BDU és fekete BDU. Jó, van egy bolyhos pizsamanadrágom. (De az is woodland terepmintás.) :haha:
Mentünk a kiserdõbe járni egyet. Jó volt kimozdulni egy kicsit a házból. Leültünk a patak mellé és vadlibákat néztünk.
Itt egy kép is.
http://i.imgur.com/NqAcJHT.jpg
Nézték, nézték õket, de nem jöttek. :(
Ez akár Gödön is lehetne a kiságnál.
A vadlibákat nem fényképeztem, de majd máskor akkor róluk is lövök néhányat.
Ha tetszik ez a patakos kép, van még egy, majd azt is megosztom. Magamról is készítettem egyet, de annyira látszik hogy elhízott a hasam, hogy nem égetném magam azzal hogy azt a képet megosszam. :hogymi:
Hosszú hétvége van, szabadnappal (Memorial Day), úgyhogy volt egy rakás ember. Legközelebb majd nyugalmasabb napot választok mikor odamegyek.
Az egyik különbség, hogy Magyarországon nincs tele minden halott és fél-halott fával, de itt teljesen. Nem vágják ki õket, csak ott állnak kopaszon, míg ki nem dõlnek. :(Idézet:
Ez akár Gödön is lehetne a kiságnál.
A város mocska folyik bele a csatornán keresztül a vízelvezetõkön át, úgyhogy a kocsik alól az olaj folyik az utcára, az utcáról belemossa az esõ a csatornába, a csatornából meg folyik bele a nagy patakba. Pont errõl beszélgettünk a társammal is, mikor ott voltunk. Én mondtam neki hogy vajon lehetnek-e ott halak, õ meg mondta hogy túl szennyezett ahhoz a víz. Úgyhogy sajnos valószínû hogy nincs benne hal. Máskor úsztak benne kacsák, az biztos.
Itt egy másik kép is. :)
http://i.imgur.com/7EPTOAW.jpg
Most egy ilyen repült a ház felett.
https://www.youtube.com/watch?v=gdKpzSI7TAg
:cool:
Ez se az én napom. 2 munkás dobozt lelökött a macska. Aztán egy rakás másik dobozt is. Kétszer. Aztán gondoltam hogy az idegeskedés után iszok egy kólát. Felbontom, kimegyek megnézni a postaládát. Mire visszajöttem a macskák lelökték a kólát a földre. Tiszta kólában úszott a padló, de még a nyomtatóm is kapott belõle. Aztán vitatkozás is, meg a postán nem olyan bélyegeket adtak amilyeneket akartam. De már inkább nem is szóltam érte. És nem intéztem egy másik dolgot amit akartam, meg már túl késõ is van rá. Meg csomag érkezett, de az se volt egyszerû. És még csak a nap fele telt el.
És a macska lelökte a monitoromat is. Jó nagy karcolás lett a képernyõn. Az étel is borult, meg egy pohár is ami széttört a padlón. Fõtt kukoricalé meg bele az új irodai székem kárpitjába.
uhh..na ez kemény. Gondolom nem volt õszinte a mosolyod utána:)
Ezért félnék én lakásban macskát tartani. Volt egy barátom, akinek egy szépséges perzsája volt. Egyszer meghívott kajálni és mikor beléptünk a konyhába, a macska a tegnapról kinthagyott tepsit nyalta épp..mondtam megyünk a mekibe inkább:)
Amúgy most hogy házunk lett én is szeretnék macskát tartani(persze kint). Azt gondolom menteni fogunk egy kiscicát..igazi házi cirmosra gondoltam, akiben dúl a vadászösztön:)
http://szegedicicamentok.hu/tarhely/...ka_es_eger.jpg
Házba nem jöhet be a macska, ez nálunk is szabály.
Amúgy a legelkényeztetettebb házikedvencben is feléled az õsi vadászösztön, ha két egymást követõ napon is üresen hagyod a tálját :D
Nem a macska hibája, hanem a házé és a helyzeté. Azért kellene új helyre menni, mert ami nálunk van az katasztrófa-állapot.
Kezdünk összebarátkozni az új nyomtatóval. Kicsit komplikáltabb, viszont rájöttem hogy 10-esével lehet borítékkal etetni. Az úgy nem olyan vészes. Még rá kellene jönnöm hogy hogy szoktathatnám le a tintazabálásról, mert nem lehet a beállításoknál teljesen levenni a tintahasználatot. Ott van, de a csúszkát nem lehet odavinni. Persze az is mázli hogy találtam driver-t hozzá, mert alapból Windows 8 kell neki. Ha kifogy a papír, nem kerreg, hanem csak jelez hogy nincs, ha meg adok neki papírt, akkor észreveszi és már nyomtat is, nem kell külön gombokat nyomogatni hogy elkezdjen nyomtatni. :)
Hamarosan valószínû hogy fénymásolnom kell majd, úgyhogy az is hasznos lesz. Máshol fénymásoltatni nem olcsó dolog. A Fax nem tudom hogy hogy lesz, azt se tudom hogy mûködik-e még a házban a drótos telefon.
Igazad van. Legközelebb kitámasztom a monitort a puskával. Úgy nem fog leesni. :D
Mára megvolt a kardió. Lenyomtam egy 10 kilométerest gyaloglást. :haha:
Egy kis helyesbítés a gyaloglás nem kardió mozgás hanem aerob, a kettõ hatása más :D