De miért?
Printable View
De miért?
Töröltem, de ezzel több ember hozzászólásai is elvesztek, ami nem jó. :(
Átnéztem a Szebbik nem topicot és töröltem vagy 100 hozzászólást, mert a kép/videó linkek nem mûködtek bennük.
bízz istenben és ments rendszeresen - õsi eszkimó közmondás
:haha: A többit is át szoktam nézni, itt-ott törölgetem a hozzászólásokat, amikben nem mûködõ képek, videók és linkek vannak. Épp csak a Szebbik nem topic leginkább az, ahonnan a legtöbbször törlõdnek a képek.
Egy topicot töröltem. A mindkét politikai szélsõséget lehetõleg hanyagolja itt mindenki. Nem szeretném ha emiatt a fórumot elõítéletek érnék. :hogymi:
Átmozgattam egy hozzászólást az állatos topicból.
Áthelyeztem egy hozzászólást a megfelelõ topicba. http://magyarprepperforum.org/showth...ll=1#post70059
Áttettem a +1 topicból a vitát ide: http://magyarprepperforum.net/showth...E1gban/page202
A csõre töltött fegyver nem probléma. Az egy választás. Miért lenne probléma? Balesetek nagyon ritkán fordulnak elõ. Más negatív hatása pedig nincs.
Áthelyeztem egy hozzászólást/topicot a Prepper filmek, videók topicba.
Találtam néhány kimoderált hozzászólást. Most engedélyeztem õket.
Az ásós témát átteszem az önvédelem topicba.
Töröltem a videót amit megosztottam, mert észrevettem hogy a 10 perces videó utolsó néhány másodpercében olyan volt ami esetleg rossz fényben tüntetné fel a fórumot. Ekkora ökörséget, mikor egy normális videó végét tönkreteszik hogy vállalhatatlan legyen. :rolleyes:
Átraktam a rejtekhelyes topicból 2 hozzászólást ide: http://magyarprepperforum.net/showth...TF-alatt/page8
4 hozzászólást töröltem, személyes adatokat ne írjatok ki. :)
Néhány hozzászólást kérésre töröltem. :)
Nyilván mindenki nyomozhat a másik után,ha ilyen ingerenciája támad!:)
De EZEN a fórumon nicekekt használunk és avatárokat!
Az,hogy valaki milyen információt oszt meg magáról,az az Õ döntése és nem MÁSÉ!
Az,hogy más internetes oldalakon milyen információkat oszt meg valaki magáról,az szintén az Õ döntése!
pl.Ha fenn van valakirõl egy fotó a faxbuxon,az nem azt jelenti,hogy le lehet tölteni és pl.ide feltölteni és játszani a "jólértesültkét".
Ezek egyszerû netes fórum és közösségi szabályok(rajtad kívül évek alatt senki nem csinálta ezt!!!! itt a fórumon)
Tehát a magán jellegû információk megosztásáról a fórumozó,felhasználó dönt nem pedig Te!
Remélem segítettem a közösségi oldalak etikájának megismerésében!:beer:
Nem tudom ki írta ki, lehet te voltál. Vezeték név nem volt? Mintha az is lett volna. Nem tudom, nick/reg neveket használjatok, az a biztos. :)
+talán annyit(hozzátennék),hogy itt senki nem akar a másiknak rosszat!
Én biztos,hogy nem!!!!
Amint látjátok próbálok megosztani és elsajátítani trükköket,fortélyokat,kirándulásokat!
Néha kritikusan állok a posztokhoz,(ahogyan mások is),de ez nem rossz indulat,csupán a vélemények ütköztetése!
Baráti Üdvözlettel :beer: Doom,Túrista 57,Qwert,12345,?:_=(%(valójában teljesen mindegy ;))!
Nem osztottam meg vezetéknevet! Bármi nyomozás nélkül futottam bele a fórumozó nevébe és lakhelyébe. Ha valaki olyan balfasz, hogy anonimitást szeretne, de megosztja az adatait, akkor arról Õ tehet szerintem, nem pedig az aki elolvassa. Részemrõl pont mindegy, hogy doom, .......... vagy túrista. Én mindenhol a valós nevemmel szerepelek, mert a véleményem nem csak anonimkénk merem hangoztatni. Nem érzem magam hibásnak!
Ez a TE DÖNTÉSED!Nem másé a Tied,csak a Tied!Másnak,más a döntése!Idézet:
Én mindenhol a valós nevemmel szerepelek, mert a véleményem nem csak anonimkénk merem hangoztatni. Nem érzem magam hibásnak!
Azt próbáld megérteni,hogy az életben,a valóságban és az interneten is vannak írott és íratlan szabályok törvények,szokások!Általánosságban a tolerancia és a jóhiszemûség elvárható minden embertõl!Végsõ soron aki nem így tesz az saját magáról állít ki bizonyítványt.
A trágárságtól elvonatkoztatva(bizonyítvány),bizony tévedésben vagy.Idézet:
Ha valaki olyan balfasz, hogy anonimitást szeretne, de megosztja az adatait, akkor arról Õ tehet szerintem, nem pedig az aki elolvassa.
Habár különbözõ fórumokon,hirdetési oldalakon bárki megtekintheti a felhasználó által megosztani kívánt személyes adatokat,az azokkal való visszaélés bûncselekmény kategória.
A felhasználók abból a célból szerepeltetik az adataikat,mert pl. el akarnak adni valamit (könnyebb elérhetõség) vagy beregisztrálva egy közösségi oldalra,a szintén regisztrált felhasználókkal megosztja azokat.
A nem bûncselekményi kategória,a helyes eljárás az,hogy ha mint harmadik személy,valakirõl információt kívánsz tovább adni,megkéred a hozzájárulását.
Tehát mindenkor a felhasználó dönti el kiknek nyilvánosak az adatai és hol jelenhetnek meg azok az adatok.
Az érthetõség kedvéért!
Te olvasol valakirõl valamit a jófogáson,az adatok ott szerepelnek,de ez nem nyilvános adat,mert kizárólag az eladás céljából adták meg,nem gazemberkedésre és zaklatásra.
Helyesen akkor jársz el,ha valakivel meg akarod osztani,ha linkeled az oldalt ,de kizárólag az adás-vétel elõsegítésére!
Amennyiben a jófogáson szereplõ adatokkal visszaélsz,más célra használod(zaklatás,lejáratás,lopás,bosszú,b ncselekmény elõkészülete,internetes zaklatás) bûncselekményt követsz el!(ez minden portálra igaz)
Eddig a száraz jog.
De vannak az emberi együttélésnek íratlan szabályai is!
-Nem kiabálunk a könyvtárban,orvosi rendelõben,
-nem fingunk az étteremben,buszon
-tüsszentésnél zsepibe vagy legalább a száj elé a kéz
-hölgyeket elõre engedjük
-az idõseknek átadjuk az ülõhelyet
-valamint nem szolgáltatunk ki személyes adatokat másokról,ha az Õ DÖNTÉSÜK az adott portálon az ,hogy ne szerepeljen.
A Te döntésed,hogy megadod az adataidat (itt a fórumon vagy ahol Te jónak látod). Mindenki,én is maximálisan tiszteletben tartjuk!
Légy olyan fasza gyerek,hogy Te sem pletykálsz másokról!
Ha mégis szeretnéd a monitoron látni,hát kérdezz rá!(aztán a tisztelt felhasználó ELDÖNTI,hogy közzé teszi ,avagy sem)
Baráti üdvözlettel! :beer:
Egyben tájékoztatom a nagyérdemût,hogy ezen a fórumon ez volt az utolsó posztom! Sziasztok!
Túlélõ Barátom akkor "delete" !
Na ne szívd már annyira mellre a dolgot. Gyakorlatilag megkérdeztem, hogy hogyan szólítsalak a sok "alteregód" közül. Mint lehetõség a felsorolásba beillesztettem a keresztneved és a város nevét ahol élsz. Ez a két adat minimum 300-400 emberre szûkítette le a lehetõséget. Szerintem ez még nem bûncselekmény és eszem ágában sem volt zaklatni, lejáratni, pletykálni vagy bármi mást elkövetni.
Több topicban is határozott véleményt formáltál arról, hogyan kell megvédeni magunkat egy armageddon után, de itt meg picsogsz, ha kiderül a keresztneved!? Kicsit paradoxon...
A lakóhelyed környékén több szálon is munkakapcsolatban állok a céggel, ahol állításod szerint dolgozol. Ha egy kicsit is érdekelne a teljes neved, címed vagy elérhetõséged, akkor pár telefon után a rendelkezésemre állna szerintem. De magasról leszarom, amíg nem akarok valami miatt személyesen is látogatást tenni nálad. :)
A liberálisokról/USA választásokról szóló hozzászólásokat áttettem a LiberTARIÁNUS topicból a megfelelõ topicba: http://magyarprepperforum.net/showth...t%E1sok/page21
3 "slejm videós" hozzászólást áthelyeztem ide: http://magyarprepperforum.net/showth...olitika/page28
Egy hozzászólást áthelyeztem az Elsõsegély topicból az Elsõsegély csomag topicba.
Belenéztem a bevándorlós topicba, mindenki szidja a másikat. Mit csináljak? Töröljek vissza mindent ami személyeskedés? Valószínûleg az lenne a legjobb megoldás. :hogymi:
Látom hogy kaptam két üzenetet is, de nem néztem meg õket és azt se tudom kitõl. Majd erõt veszek magamon és megnézem õket. Mindenesetre mindenki próbáljon egy kicsit visszavenni a lendületbõl, hogy ne legyen gond. :)
Törölnéd a hozzászólásomat a vadászatról szóló szavazásnál? Köszönöm szépen és elnézést a felesleges zajért :)
Töröltem.
Törölhetõ a BragBol miniblogja topicban a #11. hozzászólás, mert eltûntek belõle képek, ami miatt értelmetlen lett! Köszi!
Ok, mindjárt intézem. :)
Várj, nálam az 5-bõl 4 kép mûködik. :) Akkor is töröljem?
Csak a csirkés és az az alatti embertömeges kép kapcsolódik egymáshoz
Hiányzik egy ketreces tartás a felsõ lakótelepes kép felett, és egy zöldséges kirakat az alsó tehenes felett
de szerintem inkább töröld
Ok, töröltem.