Éppen a napokban találtam Én is egyet a garázsban.
Egybõl az ugrott be, hogy milyen jó kis prepper cucc :)
Printable View
Nekem meg multicam-ban. Csak egy dolog nem tetszik benne, hogy az eleje külön van a hátuljától. Nem látom túl sok értelmét, jobb lenne ha egyben lenne és szét lehetne cipzározni. De azt leszámítva erõs, minõségi hátizsák. :)
Azért az Alinak van a képén bõr..
24 órás már készül az éjszakai müszakban:haha: valaki belefutott már?esetleg rendelés is volt?
http://www.aliexpress.com/item/Brand...206756948.html
...ma reggel értünk haza,még kedden elmentünk...igaz ez nem 72 óra és nyár van,,minden bõven elfért,igaz a kaja egy részét külön pakoltam,de a kutya dolgai kajája benne volt....tökéletes és könnyû vinni....
a Bk-2... ma hozta a postás,nem tudtam a kiránduláson kipróbálni...majd legközelebb...hát ez a kés...hát ez a kés..hát ez a.....na jó,áll feltámasztva,....elgondolkodtam...mi a jó büdös francnak vettem meg az eddigi cuccokat...a zsák is meg ez a kés is...nem olcsó,de nagyon megéri...igaz a mondás "az olcsó a drága"...nembaj,majd eladogatom a többit.....hát ez a kés... itt vannak a képek amíg szóhoz jutok....
Csatolmány 3301Csatolmány 3302Csatolmány 3303Csatolmány 3304Csatolmány 3305Csatolmány 3306Csatolmány 3307Csatolmány 3308
Ez tényleg nagyon szép...gratulálok, használd egészséggel:beer:
Szemrevaló darab.. vagyis inkább kézbe!:thumbup
Kíváncsi vagyok hogy muzsikál munka közben..?!:)
Aprosagok: Csatolmány 3316