Gyûrnénk, de az asszony még 2 hétig nem lesz itthon. :(
Csomagot kaptam a családtól, most elõször. 8 nagy tubus Pirosarany, néhány könyv, Vadász csoki, meg ilyenek. :tapsol:
Printable View
Gyûrnénk, de az asszony még 2 hétig nem lesz itthon. :(
Csomagot kaptam a családtól, most elõször. 8 nagy tubus Pirosarany, néhány könyv, Vadász csoki, meg ilyenek. :tapsol:
A Mák nem hiányzik?
Abból lenne igazán botrány, ha küldenének neked pár zacskóval belõle! :D
Nem tudom, eddig nem küldött a család. Baráttól kaptam egyszer egy kis pakkot, de a rokonság valahogy eddig nem küldött soha. Mivel anyám férje meghalt, gondolom most azért jutott eszébe hogy küld egy csomagot.
Itt a jó idõ én meg lebetegszem. Úgy megfájdult a nyakam hogy nem tudok ülni se. Meg volt egy üzleti izé, vitatkoznom kellett egy ismeretlennel, meg bemenni a városba a postára, az se segített, szétizzadtam a pulóverem, úgyhogy most már a hátam meg a gerincem is fáj. :huuu: Pedig új videók és fényképek készítését terveztem délutánra, de így nem lesz belõle semmi.
Jobbulást!
Köszönöm, egy fokkal jobban vagyok.
Jó sok probléma volt tegnap, dolgoztam egész éjjel, de voltak munka problémák. Elveszett borítékok, az egyik végül megkerült, a másik meg vissza lett hozzám küldve. Erre a címzett engem szidott végig, meg az asszonyt hívogatta telefonon a visszaküldött boríték miatt. Kiakasztott mindkettõnket. Ráadásul be kellett mennem a postára is, intézkedni. Fájós nyakkal és háttal, hidegben, de leizzadva, vagy 16 km-t. Közben jött a UPS, csomagot hozott. Még jó hogy nem lopta el senki. Aztán hazaértem, rögtön jött a postás is, hozott adóhatóságtól levelet. Már tisztára idegben voltam, mert biztosra vettem hogy megint valami szívatás, de kellemesen csalódtam. Jó hír volt benne. Aztán meg már úgy fájt a hátam hogy eltûntem aludni, ha már úgyse aludtam egész éjjel, meg még fél napig. Közben átutalásokkal probléma, a postafiókom zárja se mûködik, úgyhogy azzal is sokat kellett tökölnöm, de annyit hogy a végén a posta-alkalmazott se tudta kinyitni és a másik oldalról kellett kiszednie a beérkezett leveleket. Minden alkalommal ha odamegyek, akkor nekik kell szólnom. Visszasírom a másik helyet, ott kulcsos volt, nem kombináció-záras vagy hogy hívják azt.
És akkor ez csak 1 nap volt. :huuu:
Ezt a szopást. Hát nem kidurrantak a tojásaim? Betettem két fõtt tojást a mikróba, 1 percre. Letelt, sípolt, aztán nagy durranás. A tojások meg szétkenõdtek a mikróban. :duhos: Az fõleg jó, hogy ez volt az utolsó kettõ, mert tegnap nem vettem többet.
Megyek ki az elõbb elemlámpával, viszem ki a borítékokat a postaládába, vak sötétben, jön egy kocsi. Megyek elõre, egyre inkább lelassít. Mondom mi ez, tán rendõr? De teherautó, akkor nem rendõr, de akkor mit lassít? Aztán köszönget ki a szomszéd, meg kérdi hogy mit csinálok. Mondom csak kihozom a borítékokat. Mondja hogy "ilyen korán"? Mondom mindig ilyenkor szoktam. Mondja hogy jó, csak látta a fényt és gondolta megnézi hogy mi van.
A frászt hozta rám :haha:
Néhány napig elég jó idõ volt, meg holnap is az lesz még, úgyhogy belevetettem magam a videókészítésbe, 12 videó nyersanyaga készült el 3 nap alatt. :) Még jó lenne legalább ennyit összehozni, mielõtt beáll a tél, aztán lenne videó minden hétvégére, egészen áprilisig.
- Hány prepper kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- ?
- Csak egy, de közbejöhetnek technikai problémák.
https://i.imgur.com/bKr6NQB.jpg
Kicsavartam, de csak a körte jött, a többi a foglalatban maradt. Mázli hogy nem volt beleszorulva, így keskeny fogóval ki tudtam belõle operálni.
Elõtte persze az egész házban lekapcsoltam az áramot. :)