Ha van kulcstartoja arra vegyel. Az jo esellyel viszi.
En asszonynak egy olight i3s tettem a kulcstartojara. ez ad eleg fenyt meg bringara is. A bingara meg rendelj egy kinai lampaszettet.
Printable View
Jön a hideg, jönnek az egerek megint. Tegnap kicsináltak egyet a macskák, reggel találtam meg a hálószobában. Az elõbb megint fogtak egyet a nappaliban.
3. nap, még egy egér. Kicsit sajnálom õket, ez is vérzik meg szenved, de a macska meg játszik vele, karmolja és pofozgatja, nem fojtja meg azonnal.
ne nézz oda :D
Gondolj bele, egy hullával játszana jobb lenne? :D Így legalább mozog, és még esélyt is ad neki elfutni.
Na, tegnap megint megtörtént. Alszok, kora hajnalban, erre az asszony lökdös, hogy "ébredj már fel! ébredj már fel! Valaki van a házban!
"Mi van? Honnan veszed?
"Nagy csörömpölés volt. Hallottam!"
"Én nem hallottam semmit."
Felkelek, kinézek az ablakon, hogy van-e kint kocsi, vagy lábnyomok a hóban.
"Ne kintre nézz! bent van a házban!"
Pisztoly ki az ágy alól, aztán körbejártam vele a házat. Nem találtam semmit.
Reggel mondta hogy az volt a hangos hogy a hangfalát lelökték a macskák az asztaláról. :hogymi:
Le ne lõdd a macskát a nagy ijedtségben!
Nem volt szándékomban. :haha: Nem én voltam megijedve, hanem az asszony. Ahogy tavaly meg a jégropogás miatt keltett fel az éjszaka közepén. :hogymi:
Persze hogy vannak hangok a házban, 4 macskánk van, állandóan rohangálnak, ráadásul az egyik több mint 5 kilós. Ahogy fut, dübörög az egész ház.
Amíg nem látok kocsit a ház elõtt, vagy nem hallok beszédet, suttogást, vagy egyértelmû lépteket, addig nem aggódom. :)
Rendelj az e-bayen elektromos egérriasztót Kínából. Én évekkel ezelõtt vettem (1000 Ft. alatt, free shipping), azóta nincs egér. Megbízható, jó holmi. A kutyát, macskát egyáltalán nem zavarja.
Engem nem zavarnak az egerek, a macskáknak meg jó szórakozás és tréning. Egércsapdát vettem, de az nem vált be. A macska ebbõl a szempontból jó befektetés. :)