Nem tudom mennyire laktok a varostol, de egy 40-es tempo is eleg, raadasul azzal kevesebbet is fogyaszt es az elettartama is hosszabb lesz a motornak.
Printable View
Nem tudom mennyire laktok a varostol, de egy 40-es tempo is eleg, raadasul azzal kevesebbet is fogyaszt es az elettartama is hosszabb lesz a motornak.
En egy hasonlon is elgondolkoznek ha a robogo lenne az egyetlen motoros jarmuvem. konnyebb lenne a bevasarlas
Csatolmány 9107
Robogó után nálunk nem lehet utánfutót kötni, tiltja valami közlekedési törvény. Mondjuk annyira nem vészes a szállítás, mellkasra a 12 órás hátizsák, hátra a 72 órás, meg még ott az ülés alatti csomagtartó. Rengeteg cuccot haza lehet vele hozni. Ha az idő kellemes akkor jól is esik a motorozás. A gondok 10 fok alatt kezdődnek... :)
A hátuljára van csomagtartó, de ha azt felteszem akkor a 72-es hátizsákommal nem férek el. Abba meg több fér. A felrakható csomagtartóba esetleg belemegy 2 szeletelt kenyér, vagy 5 konzerv, de akkor meg nem tudnék kényelmesen ülni, főleg az asszony járgányán, mert az kisebb.
A robogónál a lábtér az igazán nagy királyság főleg rövid utakon. Elég nagy megrakott szatyrokkal szoktam közlekedni.
Szerintem amit varég mond az az a fajta táska ami középen csak egy vékony anyagdarab és két oldalra lóg le. Szóval ebból elképzelhető olyan amire csak ráülsz. A mostani kapacitásokat tovább növelve...
De amúgy valószínűleg nem kell tovább növelni
Elég szokott lenni ami van, végül is ha jó idő van akkor nem probléma többet fordulni.
Azért kezd fontos lenni, mert régen lehetett rendelni a boltokból, de mostanra változott a helyzet és vagy nem lehet, vagy csak nagyon drága kiszállítási díjjal. Akkor inkább felugrok a járgányra és én hozom el, fél dollárból megjárom a várost oda-vissza.
Érdekes lenne, hogy hogy néz ki ez a szerkezet valójában, mert hasznosnak tűnik. Ha ennyire csúszik az út, mint a videón én a lábam szoktam letenni, mert az is csúszik, sokat lehet menteni így, de azért nem az igazi
Én is úgy hajtok. Két oldalt lent a lábam a jégen és csúszok rajta.