Az öreg azt hiszem nem állatorvos, meg gondolom felszerelés nélkül nem sokat tud tenni.
Amikor állatoknak valami komolyabb baja van, ott kezdõdik a dolog, hogy vérképet csinálnak.
Printable View
Az öreg azt hiszem nem állatorvos, meg gondolom felszerelés nélkül nem sokat tud tenni.
Amikor állatoknak valami komolyabb baja van, ott kezdõdik a dolog, hogy vérképet csinálnak.
De, Hershel állatorvos, ezért is tudott Karl-on segíteni, amikor meglőtték.
http://walkingdead.wikia.com/wiki/He...ne_(TV_Series)
Azért megvizsgálhatta volna szegény malacot. De gondolom Rick nem is szólt neki, hogy szenved a disznó. :)
Lehet, hogy hamar kifektette a malacot, srácot is pár óra alatt kinyírta.
Mondjuk örülnék ha lassan továbbálnának a börtönbõl, meg nem szeretném ha a kormányzós szálat túlságosan alhúznák.
Azok a részek jók voltak amikor úton voltak.
A képregényben, ami alapján készült a sorozat, állítólag több ezres zombi hordák is vannak.
Én arra tippelek hogy szedik a sátrukat, mert ha annyi rengeteg zombi van körülöttük, ráadásul már bent is kitör valamiféle betegség, akkor muszáj lesz nekik tábort bontani.
Hát ha ez az évad ilyen fog lenni az elkövetkezökbe mint az elsö rész akkor sok nézöt vesztenek szerintem. Nekem nagyon nem tetszett.
spoiler
Most nemazé de Rick talált egy m1911 (annak látszott) est Annak mi értelme volt? :D Meg szerintem pár honapig földalatt lenne egy pisztoj igy nem szedné ki a tárat.
Aztán kezd a börtön is olyan lenni mint a 3. évadba vudböri. Itt is folyton süt a nap, mindenki mászkál fel alá...
Meg Daryl ben is csalodtam azt hitem pofánveri a kissrácot mikor le Mr.Dixonozta! XDXD Plussz ugy néz ki összejött mindenki mindenkivel. A nagy pro nigga is összejött azzal a joféle csajal! Bár én gondoltam hogy herselbá fiatalabb lányának a pasija meg fog halni. Bár nem gondoltam volna hogy igy. Azt hittem a kalapos gyilkos Carl fogja lelöni mert féltékeny lessz.
Meg a boltban minden rendbe volt az kicsit zavaro volt. A hülye nigger meg magáraburitja a fél áruházat... Érdekes dolog ez a tetö. Egy helikoptert kibir de egy kicsit gyorsan közlekedö koricálot már nem? És hogy kerültek fel a járkálok a tetöre??? :D
Plussz Darylben megint csalodtam hogy lö már azzal a pisztojal te ur istván?! :)
Meg MESESZAKKÖR?!?! :D:D A végén arrol fog szolni az egész évad hogy Carol mesél a gyerekeknek! :D
Amugy szerintem az a döglött diszno fel fog kellni a következö részbe van egy olyan sejtésem! Disznajkoricáló! XD
A végén a gyerek mikor átváltozik walkeré érdekes lehet a következö részben. Remélem le lessz mészárolva a fél csapat és elkezdenek magukba szálni és normálisan éldegélni zombis világhoz méltoan. Következö rész remélem már jobb lessz.
A 3. évadhoz képest az 1., a 2. meg a 3. első része is lassú. Szerintem csak azért tűnik vontatottnak, mert a 3. évad első fele tele volt rohangálással, harccal, zombiirtással. Itt meg elég lazán nyitották a dolgot, kertészkedés, malacetetés meg ilyesmi.
Melyikre gondolsz? A borosra, vagy a kövérre? A kövérebb az már együtt volt a nővel. Ha jól emlékszem együtt találtak rá a börtönre.Idézet:
A nagy pro nigga is összejött azzal a joféle csajal!
Azt a szálat gyorsan elvarrták. :haha:Idézet:
Bár én gondoltam hogy herselbá fiatalabb lányának a pasija meg fog halni. Bár nem gondoltam volna hogy igy.
Azt én se értettem hogy hogy sikerült. Letesz egy üveg bort a polcra és összedől az egész épület.Idézet:
Meg a boltban minden rendbe volt az kicsit zavaro volt. A hülye nigger meg magáraburitja a fél áruházat...
Ott nem értettem hogy Carol miért mondta Karl-nak, hogy "ne mondd el apádnak". Mit ne mondjon el neki? Hogy mesélt, vagy hogy önvédelemre tanította a gyerekeket? :confused:Idézet:
Meg MESESZAKKÖR?!?! :D:D A végén arrol fog szolni az egész évad hogy Carol mesél a gyerekeknek! :D
Szerintem Rick bácsi nagyon naiv és nem akarja hogy a gyerekekböl zombigyilkosokat és érzéktelen embereket neveljenek ezért kés villa ollo sörétespuska katana nyilpuska bézbozütö gyerek kezébe nem valo. Szerintem nem szeretné hogy a többi gyerek is olyan legyen mint a fiacskája Carl. Pedig nagyon pro legényke lett belölle. Nemtudom mért vannak ugy oda hogy lelötte az évadzároba azt a gyereket. Nagyon sunyi fejet vágott és a puskát se hiszem hogy letette volna...Idézet:
Ott nem értettem hogy Carol miért mondta Karl-nak, hogy "ne mondd el apádnak". Mit ne mondjon el neki? Hogy mesélt, vagy hogy önvédelemre tanította a gyerekeket?
Lehet hogy igazad van. Carltól is elvette a pisztolyát. Szerintem ez elég nagy hiba. Talán Carl lelőtte azt a másikat, de attól még a veszély fennáll minden sarkon, Carlnál meg ne legyen csak egy bicska? Meg ezt a bicskát se értem, miért nem szereznek olyan nagy késeket, amik hatásosabbak? Valamiféle tőr jobb lenne, elvégre a vágás semmit nem ér, csak a szúrás, ráadásul a tőrökön általában van olyan rész ami védi a kezet, ami bicskákon egyáltalán nincs.
Igazad van, Karl lelőtte azt a másikat, de végül is ki támadt kire? Meg ha Rick hagyta meghalni a stoppost, akkor Karlt se érheti kritika amiért lelőtt valakit aki nem volt megbízható.
Nézem a 2. epizódot (a most vasárnapit).
Ez nagyon akciódús volt, úgyhogy nem lehet rá panasz. :D
Spoiler következik:
Ez nem is mutáns vírus, hanem valami átlagos gyorsan ölő, és nem emiatt változott át a szemüveges gyerek, hanem azért mert mindenki fertőzött a zombi vírussal. Tehát ha egy másik vírus miatt meghalnak, vagy sérülés miatt, akkor is felkelnek és zombikká válnak. Ez a mostani lehet egy nagyon gyorsan ölő TBC vagy valami hasonló.
Carol meg nem mondta el a gyerekek szüleinek, hogy mire tanítja őket? Miért nem? A helyzet nem elég arra hogy önvédelemre és harcra tanítsák a gyerekeket is? :confused:
szerintem is jo rész volt.
SPOILER
Sajnos a jo csaj meghalt.... :( Na mindegy maradunk Magie bámulásánál! :D
Amugy azt ki volt aki felgyujtotta a csajt vagy meghaltak vagy mi? Mert nagyon nem értettem azt a részt!
Amugy az a kiscsaj mév veszèlyes lessz szerintem ha nem hagya abba a zombietetést.
A fekete rasztás csajnak szerintem volt gyereke... biztos azért ilyen morcos mindig meg csöndes mert meghalt a gyereke. Szomouszamuráj.
Nagyon jo rész volt szerintem. Szegény carl a pisztojt visszakapta de nem kapott hozzá hangtompitot...:( Hogy fog igy májerkedni hangtompito nélkül????
Spoiler:
Én is azon gondolkodtam, hogy ki intézte őket. Olyan mintha a filmből kimaradt volna egy jelenet, vagy egy magyarázat. Ricknél volt a gázolaj, mert a disznóólat is azzal gyújtotta fel, úgyhogy lehet hogy ő végzett a két átváltozottal is? De hogy ezt meg se említették, azt én se értem. Elég fontos momentum hogy mi történt, de mégsem tudtuk meg ebből az epizódból. :hogymi:
Igen, szerintem is ő etette a zombikat, ahogy nézte őket a vége felé, akkor arra gondoltam hogy ő volt az. De senkinek nem tűnt fel, hogy éjszaka kijárt? Lehet hogy Maggie és a barátja el voltak foglalva, azért nem látták éjjel az elemlámpás alakot. :haha: