Ez valami borzalmas. :huuu::haha:
Printable View
Ez valami borzalmas. :huuu::haha:
Úgy látom az évek óta tartó koccintós kúra kifejtette jótékony hatását... :haha:
Titeket mennyire foglalkoztat a sport? Gondolok itt most arra, hogy 3-0-ra kikapott a magyar csapat a románoktól és a fél ország magába roskadt.
Engem annyira izgat ez a sport, hogy állandóan felb@szom az agyam a sok taplón, akik csak a balhé miatt járnak meccsre.
Egyébként a legkevésbé sem vonz az ötlet, hogy azt nézzem, ahogy mások sportolnak.
Inkább bringázom, úszom, edzem magam.
Én csak nem látom hogy hogy lesz jobb a székelyeknek, felvidékieknek, újvidékieknek hogy nyer a magyar csapat. Vagy ha van egy-két verekedés a szurkolók között. Nem hinném hogy az bármilyen helyzeten javítana. Erõs külpolitikai lépések segíthetnek, foci és egyéb sportok viszont nem hinném hogy megoldana bármilyen nemzetek között húzódó problémát. Persze feszültség van az emberekbe, meg nem a mostaniak vitték a sportba a politikát, mert ugye ott volt a 6:3 is, ami történelmi. Arról nem is beszélve hogy a focit is a politikusok vették az irányításuk alá, volt Torgyán kezén is, most meg Kubatov vagy ki a magyar foci fõvezére.
Engem nem érdekel a sport, sõt bosszant mikor egy sportba tolják a rengeteg pénzt, leginkább a fociba.
Játszanak úgy, hogy menjen annyi ember a meccsekre hogy megéljenek belõle.
Nem állami pénzbõl "sztárfizetések", stadionépítések...
Millió értelmesebb dologra lehetne költeni, ha már annyi a felesleges pénz...
Igen, engem is hidegen hagy a versenysport, a foci meg leginkább. Szemfényvesztés.
Az a sport, amit maga csinál valaki, nem a tévében nézi... Meccsnézés helyett inkább menjen mindenki kirándulni - vagy akár ki a pályára focizni.
Gyerekkoromban én is fociztam a haverokkal, de már akkor sem érdekelt az ha mások játszanak.
k infón leírták hogy vagy 20 éve egy ilyen meccsen se nyert a magyar válogatott se a románok, se a szerbek, se a szlovákok ellen. Akkor miért lepõdött meg mindenki hogy most se nyert a csapat? :confused: Egyszerûen csak veszítettek, ahogy 20 éve mindig.
Nem tudom hova tegyem...
http://willowhavenoutdoor.com/wp-con...pshot-9-13.jpg