A cigi NAGYON drága itthon, én biztos nem költenék rá pénzt még csere céljából sem. Akkor már inkább dohány, papír, meg egy cigitöltõ és lehet otthon nyomni õket egyszerûen.
Printable View
A cigi NAGYON drága itthon, én biztos nem költenék rá pénzt még csere céljából sem. Akkor már inkább dohány, papír, meg egy cigitöltõ és lehet otthon nyomni õket egyszerûen.
Lehet kapni ilyen aromazáró mûanyagzacskós dohányt. Tettem el belõle, mert sokáig eláll. A dohányos meg mindent megad a cigiért...
Mondjuk egy jó szivarra én is bármikor szívesen benevezek:thumbup, de hála Istennek nem vagyok függõ. :)
Nyállal pépesítve és bõrre kenve meg szúnyogriasztó.
Tegnap vettem 5 l kézfertõtlenítõ szappant (legtöbb baktériumot, vírust pusztítja)
Ilyet ni: http://www.horkoll.hu/BA/Clarasept_S...f00c21eb774cfc
Éééés megjött Chris McNabtól a Nagy Túléléskönyv! Megvan a hétvégi tanulnivaló! :)
Légpuskával lõttünk gyerekekkel, megtanítottam nekik az irányzékrendezés alapjait... :)
Összeraktam a lánynak egy kisebb, könnyített csomagot csak alapdolgokkal, semmi extra, persze így is van súlya meg mérete, de elfér a táskájában szerencsére...
Mondjuk egy nõi táskában mi nem? :D
Leszedtem a szedret a kozeli parkban, s most nemi almaval kiegesztve morzsa lesz belole. Szakado esoben szeded a parkban a szedret, zold alcakabatban, hivjuk survival foraging-nek? Csatolmány 543
Live: Csatolmány 545
Kesz:Csatolmány 547