-
Több kérdést is kaptam a Tomo powerbank tesztjével kapcsolatban, ezért a cikket frissítettem.
Természetesen megy egy akkuról is, ami viszont érdekesebb, hogy UPS üzemmódban is mûködik, tehát töltõdik a powerbank de közben képes egy eszközt 1A áramfelvétel mellett tölteni is. Ez nyilván igaz a több akkus változatra is.
-
Újabb napelem panelt teszteltem és írtam róla, most a BlitzWolf BW-L3 hordozható panelje került sorra.
-
Még anno beszereztem én is egy ilyen Blitzwolf BW-L3-as kis töltõt WestBam írásának hála, de már nem lehet sajnos kapni. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, telefont, akksikat szépen lehet vele tölteni.
Viszont szeretnék egy ehhez hasonlót, vagy kicsit nagyobbat, ami már nem feltétlen magammal cipelõs kategória, de szintén kb. erre legyen jó, hogy telefont, akksikat tudjak vele tölteni, esetleg laptop menjen róla (bár az már lehet más kategória lenne).
Gyors keresgélés után kinéztem egy ilyesmit, és ezt . Nem tudom valakinek van e ilyen, vagy hasonló amit ajánlana, vagy ezt egyáltalán nem és valami mást helyette. Köszi!
-
Létezik nagyobb méretû és teljesítményû napelem is, a Nitecore is piacra dobott kb. arany árában olyat, amit én is elfogadnék: FSP100 100W napelem + NPS széria lítium-ion akkupakkok személyében. Goal Zeronak is vannak nagyon tuti szettjei, szintén arany árban. Itthon talán élhetõbb otthonra vész esetére egy hasonló sziget üzemû szett, mint pl. EZ. Ebben már "rendes" munka akku, nagyobb napelem panel és egy rendes(ebb) töltésvezérlõ is van. Ehhez kell pluszban egy DC-DC átalakító 12V-5V és akkor kemping cuccok (pl. autós LED) és USB-s cuccok töltése is megoldott. Még "világvége" után is sokáig, míg az akku mûködik. Nekem ez a szimpatikus szett, ebben látok valós potenciált hosszabb áramszünet esetére is.
-
Köszönöm, ezek tényleg jók!
Ez a Nitecore szett valóban nem olcsó, de ez már tényleg egy bejövõs rendszer.
Ilyen sziget üzemût nézegettem már, tervben is van a beszerzése majd, hosszabb áramszünet esetére szerintem is ez a megfelelõ.
A Blitzwolf BW-L3-as mellé/helyett gondoltam elsõsorban valamit fõleg ha kempingezni megyünk, azért is linkeltem be ezeket, hátha pont ilyenje van valakinek ilyesmi célra és bevált. Most 11-12 ezer körül mozog, az ára sem olyan vészes.