no a fórum az elõbb meg volt állva, be sem jött az oldal és reklám az nincs (az összes blokkoló ki van kapcsolva)
Printable View
no a fórum az elõbb meg volt állva, be sem jött az oldal és reklám az nincs (az összes blokkoló ki van kapcsolva)
Hibaüzenet mi volt?
A reklámokkat most állítgattam, de én elvileg látom õket a tesztelõs regisztrációval.
Tök jó,hogy eltûnt a "tetszik" funkció! :thumbup
Így legalább egy komoly szakmai fórum lett,nem egy idióta lájkvadász oldal.
Pedig visszajön majd. Úgy nem kell mindenhová odaírni hogy "jól mondod", vagy "tetszik amit mondtál", meg hasonlókat. Én nem láttam lájkvadász hozzászólásokat, de megnézem hogy mire gondoltál ha mutatsz néhány példát. :-) A Tetszik opció a felesleges egyetértõ hozzászólásokat, 1 smiley-s reakció hozzászólásokat hivatott kiváltani. :beer:
Amúgy a fórum többi része hogy megy? Mûködik nálad? Gyors? Reklám bannerek megjelennek? Vannak nálad leállások? Vagy folyamatosan mûködik a fórum?
Nálam minden rendben van,jó a fórum,jól mûködik!
Ok, köszönöm a visszajelzést. :thumbup
Nameg mikor feljöttem elõször az újra, akkor rögtön írtam volna a chatre, hogy hurrá, meg ittvan-e mindenki :D
Majd megoldom, csak idõbe telik. Az elsõ két nap nem is mûködött nálam a fórum, a DNS ütközés vagy mi miatt. :)
A feltöltött képek nem jöttek a költözködéskor,de megjelent,hogy fel van töltve.Mindegy "a felhasználói beállításoknál "kitöröltem mindet.Ha valakit érdekel valami szóljon,vissza teszem.