Feltettem a terepscooter tesztjét a honlapra, a link majd a jármûvek kategóriában lesz, csak az admin engedélyére vár.
Printable View
Feltettem a terepscooter tesztjét a honlapra, a link majd a jármûvek kategóriában lesz, csak az admin engedélyére vár.
Szerintem elég ésszerû döntések ezek. Nem várja meg a kormány az elsõ merényleteket - ebbõl a szempontból helyes döntés a mostani.
Végre valaki védi is majd a határt és nyakon csípi a csempészek egy részét.
Új börtön intézményeket kell majd építsenek a csempészeknek és illegális határátlépõknek(a mostani börtönökben nem sok szabad hely van).
A másik véglet, hogy idõvel súlyosbodhat a helyzet és ezt mi is megérezhetjük.
Már csak 1 nap és átalakul az ország rendvédelme.
Szerintem tudjátok hova kéne helyezni a határsértõket, csak nem meritek kiejteni a k betûvel kezdõdõ kétszavas fogalmat! :D
Költséghatékonyabb mint hagyományos börtönöket felhúzni.
egy kis adalék....: http://www.origo.hu/nagyvilag/201509...oszorszag.html
Hétvégén Révfülöpön voltam kempingezni, horgászni. Szombaton, és vasárnap szinte sokszor távoli dörgéseket
lehetett hallani. Olyan volt mint ha tûzijáték lenne, de persze biztos hogy nem az volt.
Lehet hogy a bakonyi katonai lõteret hallom, mert ott szoktak tüzérséggel is gyakorlatozni. Légvonalban ez 40Km.
Nem tudom hogy hallhattam e azt? Vagy mi lehetett? Tisztára olyan volt mit ha távoli tüzérség, vagy bombázás lenne.
Van most valami hadgyakorlat?
Valami ilyesmire gondoltam:
http://i.imgur.com/5SUQPYVt.jpg
Luxus, hogy lecsendesítse a "szenteket" :D
Amerikai katonai konvoj indult Magyarországra!
http://www.origo.hu/itthon/20150914-...gyakorlat.html
Elvileg csak hadgyakorlat...... legalábbis annak indul, most még.........
Amerikai konvoj..
Ahaamm .elõbb fizettek a "menekülteknek", hogy ide jöjjenek, majd jönnek hadseregestül? Beszarás ez a pofátlanság!
Egyébként a 0. nap van!
Mindenkinek kitartást és higgadtságot!
Azt nem látom még, miért terhelték le az az amcsi hárombetûsök pénzein ide indított muzulmán tömegekkel a magyar honvédséget, miközben jönnek hadgyakorlatra.
Hatályba lépett a válsághelyzetrõl szóló kormányrendelet
Budapest, 2015. szeptember 15., kedd (MTI) - Kedd déltõl életbe lépett a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet kihirdetésérõl szóló kormányrendelet, a dokumentum megjelent a Magyar Közlönyben.
A rendelkezés Bács-Kiskun és Csongrád megyére érvényes, legfeljebb március 15-éig.
A rendelet az idegenrendészetért és menekültügyért is felelõs belügyminiszter feladatául szabja, hogy haladéktalanul gondoskodjon a rendelet és a válsághelyzettel összefüggõ jogszabályi rendelkezések tartalmáról való tájékoztatásról.
A tájékoztatást a közszolgálati mûsorszolgáltatók, valamint - lehetõség szerint - a körzeti, helyi mûsorszolgáltatók és legalább egy országos napilap közremûködésével, a lehetõ legrövidebb idõn belül közzé kell tenni.
Az országos rendõr-fõkapitány és a menekültügyi hatóság vezetõje a válsághelyzet elrendelését követõen legalább 15 naponként közösen tájékoztatja az idegenrendészetért és menekültügyért felelõs minisztert a válsághelyzet elrendelését megalapozó feltételek fennállásáról - rendelkezett a kormány.
Kovács Zoltán kormányszóvivõ kedden Szegeden jelentette be, hogy tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet hirdetett a kormány Bács-Kiskun és Csongrád megyére.
A kormányszóvivõ úgy fogalmazott, a válsághelyzet addig marad érvényben, amíg szükség van rá. Hangsúlyozta, mindenkinek - a valódi menekülteknek is - elemi érdeke, véget érjen az illegális migráció.
Kovács Zoltán úgy fogalmazott, az ideiglenes biztonsági határzár kialakítása, a jogszabályváltozások, illetve a határ õrizetének megerõsítése minimalizálni fogja az illegális migrációt.
no comment, tudjátok...
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
A nulladik napon.
Most akkor itt a világvége vagy mégsem?:D
Itt van már a spájzban. :-)
Az elõzõ pár hozzászólást elolvasva, úgy látom egyes emberek kicsit túlpörögtek a dolgot. Az a lényeg, hogy le kell nyugodni kicsit és holnap reggel irány a munkahely.
Átgondoltam a reggeli kirohanásom az amcsi katonai konvoly kapcsán..
Elõre szépen el volt készítve!
Ahogy a szerbek bejelentették, hogy akár katonai úton is, de nem engedik, hogy Mo. visszatoloncolja hozzájuk a migrásokat.. nos pár órára rá elindult 110 harci jármû 550 amcsi személyzettel hadgyakorlatozni hozzánk..
Persze.. ettõl függetlenül..:duhos:
Pár momentum..
- A szerbek mindig is egy gõgõs, beképzelt, de erõszaktól egy pillanatig sem elrettenõ népség volt. AZ egyik legveszélyesebb fajta. lásd szláv háború.
- Akkor is rajtuk köszörülte és próbálgatta fejlesztéseit amcsi..
- Az amcsiknak kell a konfliktus, hiszen az olaj mellet csupán a fegyverkezés amibõl van bevételük..
- az elsõ vil.háb. is egy szerb miatt kezdõdött.. (naaa jó :) ez már nagyon szélsõséges indok.. de nem tudtam kihagyni :) )
Világvége nincs itt, de Európa rothad tovább csúnya szóval.
Az összeomlás sajnos akkor fog eljönni, mikor azt hiszed minden sínen van!
A társadalmak "jóléte", sajnos általában a halál elõtti jobblétre hasonlít. Ebben a jólétben hajlamos az ember elfelejteni hogy mennyire sebezhetõ.
Most olvasom Merle, Malevil c. könyvét, egy fontos gondolatot hadd írjak le belõle:
"Az összeomlás elõtt az optimizmus volt a legkelendõbb árucikk."
Hogy oldjam a feszültséget:
https://www.youtube.com/watch?v=tEHIi7PsuwI
Bevándorlók paródia! :-)
Mert hát sírva vigad a magyar......
Csatolmány 6324
Na jó,ennyi!
Akit érdekelnek prepper cuccok olcsón ,privátban érdeklõdhet!
Köszöntem,vár a valódi világ!
Egy fosztogatóval kevesebb...
(na figyeljétek mintjárt itt lesz, hogyasszonygya!)
:-)
Ha nem lesz, akkor még vagy 50 évig vadászhatok és nem kell vennem lõszert. :D
Sajnos sokan nem látnak távolabb a köv. utcánál.. na jóóó a templomtoronyig még csak-csak..
Az európai felvirágozásnak lõttek, az amcsik ezzel a fizetett népvándorlással rendesen elintézték..
Innentõl jöhet bármi..
Világvége? Ugyan! Az gyors és fájdalommentes lett volna..
Morpheusznak feljegyezve egy +birka! :D
Csatolmány 6334
Ne legyél már troll!
Hisztizel, mert nem azonnal kapod az összeomlást?
Legalább még van kis idõnk , úgyis annyi a tennivaló.
u.i.: az összeomlásnál, nem az elmédre gondoltam...
Ugyan! Doom ideje lejárt... :-)
Doom!
Hogy adod a feszítõvas és egyéb betörõszerszám kilóját?
Lehet, szemléletet váltok. :-)