Hát, azt én sem tudom, hogy mit kezdhetnének vele. Azt tudom, hogy nagyon nagy a baj ezen a téren. Nagyobb, mint azt sokan gondolják vagy tudni vélik.
Printable View
Bidenék már intézik a maszk-fasizmust. Mindenkinek kötelezõ lesz, mindenhol... Legalábbis a terveik szerint.
Vagy õket nézve inkább maszkkommunizmus.
Azt most mondom, hogy elõbb-utóbb kötelezõ lesz az oltás is szerintem. Mert a következõ kör az lesz itt Magyarországon is, hogy amikor lesz vakcina, akkor sokan azon kezdenek el hisztizni, hogy õk márpedig nem adatják be. A Publicus szeptemberi felmérése szerint minden ötödik válaszadó adatná csak be magának. A megkérdezettek egynegyede "megvárná, hogy jól mûködik-e" (nem tudom, hogy ez alatt mit érthetnek), és a válaszadók fele egyáltalán nem adatná be.
A WHO szerint 80-85 %-os átoltottságra van szükség. Ez Magyarországon nem fog menni, ha önkéntes lesz az oltás. Úgyhogy majd elszórakoznak vele egy darabig, amivel megint csak az idõ megy. Aztán végül bejelentik, hogy akkor kimennek a katona bácsik - na és persze a katona nénik :) -, és beadják. Mert ha nincs meg az átoltottság, akkor áll az ország. Egy eleve szétlopott ország viszont csak rendkívül rövid ideig tud állni. Már a tavaszi bezárás után is arról cikkeztek, hogy biztosan nem lesz még egy olyan bezárás, mert azt már nem bírná el a gazdaság. Most pedig mégis körvonalazódik egy, a tavaszihoz hasonló korlátozás.
Úgyhogy a tolvajoknak elemi érdekük, hogy minél elõbb meglegyen az a 80-85 %, és nagyon valószínûnek tartom, hogy ha nem látják a hajlandóságot, akkor kötelezõvé fogják tenni.
Ritkán, de biztató híreket is hajlandó közölni a média. Az Oxfordi Egyetem orvos oktatójával beszélgettek a BBC rádiómûsorában:
"Ennek kapcsán a rádió mûsorvezetõje azzal a kérdéssel fordult a professzorhoz, hogy mostanra magabiztosan állíthatjuk-e azt, hogy tavaszra visszatérhet az élet a normális kerékvágásba.
Igen, igen, igen. Valószínûleg én vagyok az elsõ, aki ezt kimondja, de magabiztosan ezt állíthatom – felelte John Bell."
Hollandiában pedig 3 hete vezették be a korlátozásokat, és most a harmadik hét alatt felére csökkent az új fertõzöttek száma. Hétfõn az elhunytak száma is kevesebb mint a fele volt a második hét napi átlagának.
Trump elõtt mindenki azt állította hogy nem lesz vakcina, 2 évet is várni kell még rá, ebbõl nem lesz jó élet, senki ne menjen az utckára, mert aki kimegy, tömegbe, maszk nélkül az szemét gyilkos...
Erre mi történt? A sajtó azt írja hogy Biden gyõzött, 1 napra rá azt mondja több vakcina-gyártó is hogy kész van és hatásos, rögtön lehet piacra dobni, mindjárt jön a normalitás, a tömegek az utcán, Bident éljenzik és táncolnak a tömegben, maszk nélkül...
:hogymi:
Elképesztõ.
és most az következik, hogy a baráti (baloldali, liberális) kormányzású országok kapnak a vakcinából, de "diktatúrák" nem?
Ez már 20 évvel ezelõtt is így volt, kormányzattól függetlenül. Korrupt az egész rendszer az eü tárca lefizethetõ hivatalnokaitól a hálapénzen hízó orvosokig. Ezért kéne, legalább részben, piaci alapokra helyezni a rendszert. Akkor lehetne a túlárazott beszerzéseket felszámolni és a potyautasokat kiszórni. Közhely, hogy az állam rossz gazda, be kell vonni a profitorientált szegmens szereplõit. Tudom elég rosszul hangzik, hogy "profitorientált", de a mostani rendszer hosszútávon nem mûködõképes. Minél tovább próbálják fenntartani, annál több pénzbe kerül nekünk, adófizetõknek.
Több pontban is rámutattál az önpusztítás legfõbb tényezõire: a dohányzás, pia, drog mellett a felelõsség másra kenése (államra, élelmiszer- gyógyszeriparra, stb), és a tény, hogy az emberek számára ott kezdõdik az egészségügy, amikor már megbetegedtek. Holott pont ezt kéne elkerülni életmódváltással (ami nem egyszerû dolog, elismerem)
És van amin nem tudunk változtatni: 7-8 milliárd ember számára nem lehet ökológiailag is elfogadható, bio minõségû élelmiszert elõállítani.
Szia TMIB,
"Bidenék már intézik a maszk-fasizmust. Mindenkinek kötelezõ lesz, mindenhol... Legalábbis a terveik szerint. "
" a tömegek az utcán, Bident éljenzik és táncolnak a tömegben, maszk nélkül..."
Most az a baj, hogy USA-ban kell maszk, vagy az, ha nem kell maszk?
Bel