Az a húsvéti lakoma...
Mindegy, edzeni kell az immunrendszert :D
Printable View
Az a húsvéti lakoma...
Mindegy, edzeni kell az immunrendszert :D
:hogymi: Kicsit kezd sok lenni a "jóból".
Először hogy az ország megbolondul, felvonulnak jogok ellen meg ilyesmi. Aztán pár héten belül már másodszorra hülyül meg mindenki itt nálunk városban is. Egy nő is belém kötött online, mert nem tetszik neki hogy én jogpárti vagyok. Aztán volt egy rosszullét, vérvizsgálat, bele fog kerülni 600-800 dolláromba. Ez a pénzveszteség sok tervem be is dönti, például a gyorsabb Internetet. Aztán én is lebetegedtem napokra. Közben a választások miatt Magyarország is bekattant teljesen. Persze a fórum is most jelzett be és csinálhattam mindent újra. Visszajött a hó is, meg a hideg is, ami majd felviszi megint a villanyszámlánkat 200 dollár fölé. És adópapírokat kellett rendezni és a héten is kell majd majd egy rakás másikat, az évest, de közben már tisztára el vagyok fáradva a többi ökörség miatt. :huuu:
Van valakinek valami jó híre? Nem ártana.
Adnék tetsziket rá, csak most nincs olyan gomb. Marad a smiley. :thumbup
Nincs is jobb dolog adópapírokkal bajlódni. :rolleyes:
Csak az 5 órán át tartott, hogy a számokat és kiadásokat összeírjam. Aztán még vagy másfél óra hogy a papírokat kitöltsük, persze azt egyedül már nem is tudtam. De még mindig van itt néhány dolog amit ki kell nyomtatni, alá kell írni, meg csekket is ki kell tölteni. Emellett van a munka, amellett pedig egy másik munka amit kaptam hogy intézzem el. Kint fél méteres hó, azt kéne elhányni, különben a postás ide se jön. Aztán ha még nem lenne elég, holnap a városban is dolgom lenne. Hulla fáradt vagyok.
A bejárón térdig ér a hó, de a tornác közepén derékig. Hánytam a havat hajnalban, de nem értem vele sokat. Ennyi havat még nem láttam. Oké, hogy tavaly is esett április közepén is, de nem ennyi. :hogymi: A héten + fokokat mond az előrejelzés, irgalmatlan sok víz lesz ennyiből. Remélem hogy az árkok megbírják majd, el ne vigyen minket az áradás.
Tegnap dolgoztam a cikken/videón amiről vagy 2 napja beszéltem. Legalább 5 órán át tartott.
Közben megint lebetegedtem, gyomorégés, róka. Emiatt be se tudtam menni a városba, holott a városházán volt valami ami fontos lett volna. Ez van.
A postás azóta se akar házhoz jönni, azt mondják hogy túl sok a hó és a kocsi nem tud közlekedni. Ami érdekes, mert jönnek-mennek a kocsik, még a UPS futárszolgálat is idejött ma. Igaz, kapart a kis kerékkel a nagy furgon, de itt volt és kihozta a rendelt konzerveket. Az asszonynak biciklivel kellett bemennie a postára, amíg én hánytam itthon. :hanyas: Kiakaszt ez a sok hülyeség, de hátha most így adózás után lesz egy kis nyugalom.
Videó Blog - #16 - Rendőrsztori 2
https://www.youtube.com/watch?v=fOSaSiYFToc
Voltunk a szomszédban, vittünk nekik egy nagy tubus Piros Aranyat, meg beszélgettünk velük vagy 1 órát.
Megtudtuk hogy borzalmas körülmények voltak itt a házunknál, voltak valami csövesek akik be akartak ide törni, előtte meg az előző lakó bekattant és 20 macskája volt meg elhagyta magát a nő amikor meghalt a férje. A ház rettenet volt, a nő kiöltözött. Utána jöttek a hajléktalanok, meg szét akarták hordani a házat. Meg idejárt a volt lakó balhés fia is, sunnyogott a ház körül, úgyhogy a szomszédunk mondta neki hogy takarodjon innen. Azt mondta a szomszéd hogy a gyanús alak aki éjszakánként idejárt tavaly, az is ő lehetett, a fickó aki itt lakott előtte, mert az akarta a házat, de végül nem ő kapta meg mert a banknak adta az anyja, mert nem akarta fizetni utána részleteket.
Szóval úgy tűnik hogy igazam volt abban, hogy valakinek a házra fájt a foga, csak azt nem tudtam hogy az előző lakó fia lehet(ett) az a személy.
Bonyolult helyzet, de így egy kicsit tisztább a kép.
Ja, apropó tisztaság. Míg a banké volt a ház, valakik idehordták a szemetet, ide borították le ház elé, meg mindenfelé. A banknak úgy kellett felbérelnie valami csapatot akik elhordták a szemetet. :huuu: Elég szörnyen nézett ki, úgyhogy ahhoz képest hogy mi volt itt, szépen rendbe hozták az egészet, mert mikor idejöttünk elég tisztaság volt mindenfelé. Már azt leszámítva hogy az erdőben van szemét, van egy tévé, valami nagy gyerekjáték, egy ágy, meg az asszony azt mondja hogy egy hajómotor is van valahol kidobva.
A szomszéd azt is mondta hogy hozzájuk is bementek már egy csomóan, meg hogy loptak is tőlük benzint meg mindenfélét.
Szóval beszélgettünk a szomszédokkal, adtak egy adag tojást is, mert túl sok van nekik és nem győzik megenni. Megköszöntük és hazajöttünk. :)
Királyság, úgy néz ki érdemes barátkozni, be tudjátok védeni egymás farát :D