Sajnos nem tudtunk elmenni, fontosabb dolgunk is volt. Viszont párszor csörgött a telefon, ugye nem felejtettük el hogy ma kell szavazni?...
Printable View
Sajnos nem tudtunk elmenni, fontosabb dolgunk is volt. Viszont párszor csörgött a telefon, ugye nem felejtettük el hogy ma kell szavazni?...
El tudom fogadni, azt, ha valaki igennel vagy nemmel szavazott. A lustaság és az érdektelenség viszont feldühít. Viszont az is egy döntés! És minden döntésnek következménye van.
A közvéleménykutatás nem jogosít semmire. A népszavazás igen. Hozzáteszem érvénytelen népszavazás esetén is megy minden abba az irányba itthon, mint eddig. Csak könnyebb lett volna védeni magunkat az EU-val szemben, illetve lehetséges mintaként szolgálhattunk volna hasonlóan gondolkodó országokban. Mindezt azért írom múltidõben, mert sajnos honfitársaim többségét nem érdekli, hogy mi történik vele, családjával majd a jövõben.
Beszélgettem két némettel errõl a dologról és érdekes volt a véleményük. Azt mondták, hogy a többsége nem terrorista és nem jelent valós veszélyt. Viszont a német gazdaságot meg fogja viselni. Õk túlélik, viszont Orbán jól teszi, hogy fellép ellenük, mert a magyar gazdaság összeroppanna a teher alatt. Azért sok igazság van a véleményükben.
Egyelõre úgy tûnik hogy nem lesz érvényes. 40% alatt van és már nincs sok hátra. Talán ha lesz egy nagy hajrá a végén, akkor meglehet az 50%, bár nem látok rá túl sok esélyt. Én 47%-ra tippelnék.
Számít ez?
Nem sokat. De nem jósolnám azt se hogy semmit. Majd kiderül. Az biztos hogy több mint 98% lett a NEM-ek aránya. Néhány mini-szervezet bojkottot hirdetett, de még velük együtt se lett volna kevesebb 80-85%-nál.
Engem az dühít fel hogy egy ilyen értelmetlen kérdésre kidobnak tizenx milliárd forintot.
Ja bocs, nem dobják ki, nagy része a haverok zsebébe vándorol...
Ezzel teljesen egyet tudok érteni. Mondjuk hozzácsaphattak volna még vagy 5-8 kérdést és akkor mindjárt másképp nézett volna ki a dolog. De így, ennyi pénzért, ez elég vézna. Fõleg hogy mindenki tudja hogy az adófizetõk pénze a baráti sajtós kör zsebébe ment.
Ezt a posztot az "El Camino" topicba akartam írni,de talán jobban ide illik.
Most jöttünk fel,lent voltunk az erdõben,jó négy kilométert sétáltunk,kellemesen elfáradtunk.Melós gönc le,oda készítettem a lecsót és jó meleg fürdés,kényelem a tv elõtt.
Miért írom le ezt?
Nézem a tv-t és azt látom a M1-en hogy a migránsok egy csoportja 10 óra körül elindult Mo.-felé és délután 5-re 31!!!!!! kilométert tettek meg...ééésss mennek tovább!!!!!..
...az esõben,hiányos felszerelésben,gagyi cipõben,papucsban,kínai hátizsákban....
(most hallom azóta + egy hetest lenyomtak..és jó tempóban mennek)
Na emberek! Minden Európai ember!
Kicsit tegye félre mindenki a vakságát és nézze objektívan a dolgokat!
(...JAAA és 32 egészséges foggal vigyorognak a kamerába...nem túlsúlyosak és a menetteljesítményt elnézve nem is betegesek)
Milyen embereket láttam az egy órás kis sétánk alatt?!
A korlátnak támaszkodó túlsúlyos ,lihegõ asszonyt.
Malteros melós göncös fogatlan,sörözgetõ,bagózó melósokat.
A gyerekeivel ûvöltözõ,agyonstresszelt anyukát,holt fáradtan,két nagy szatyorral.
Botra támaszkodó nyugdíjasokat.
Bicegõket,kövéreket,szédelgõket,nagy vagányokat,kocsiból csikket kibaszókat,mobilt bámuló zombikat!
....az Európai embereket!!!!
...de a migránsok közben falják a kilométereket....és rendes alvás,kényelmes ágy ,forró zuhany,egészséges ,bõséges étkezés NÉLKÜL...erre képesek!!!
Szóval van min elgondolkodni!
Objektíven el kell ismerni ezt a teljesítményt!
Ha soha nem találkozunk velük..akkor azért!
Ha barátaink lesznek ...akkor azért!
De ha netán ellenségek lesznek.......akkor azért!...mert Tisztelt Európai ember..van min elgondolkodni!!!!
Én elismerem. Ha jön egy több éves háború, majd mi is lefogyunk és jobb lesz mindenkinek a foga is, mert nem lesz édesség. Gondolom náluk még frissen veszik a húst a hentestõl, kevesebb a félkész étel, meg lehet hogy nem cukroznak mindent agyon. Nincs annyi Tesco se. De ne féltsd õket, majd szépen fel lesznek hizlalva, adj nekik 10 évet és szép kövér lesz mindbõl. Ez biztos. :-I