--tehát a ló másik oldalán,napellenzõben,homokba dugom a fejem...:haha: :thumbup
Printable View
Így van. Valahol lenne is tanulnivalónk a hajléktalanoktól, mély szegényektõl, mert ahogy õk nap mint nap élnek, az már szinte világvége nekünk.
Sok ember kerülhet hasonló helyzetbe egy fizethetetlen hitellel, munkahely elvesztéssel, egy rossz válással ha nincsenek olyan rokonok, barátok akikre számíthat az ember.
Doom, lehet immúnis lettél már a munkádból kifolyólag erre...
Idézet:
Akik megoldásokat keresnek a problémák helyett, azokat nevezed depisnek, csak azért, mert szeretnek tisztán látni, ellenben felveszed a szemellenzõt, ráadásnak a homokba dugod a fejed, ez nem a ló másik oldala egészen véletlenül? Vagy csak teljes érzéketlenség?
Idézet:
Így van. Valahol lenne is tanulnivalónk a hajléktalanoktól, mély szegényektõl, mert ahogy õk nap mint nap élnek, az már szinte világvége nekünk.
Sok ember kerülhet hasonló helyzetbe egy fizethetetlen hitellel, munkahely elvesztéssel, egy rossz válással ha nincsenek olyan rokonok, barátok akikre számíthat az ember.
Doom, lehet immúnis lettél már a munkádból kifolyólag erre...
...csak simán jó a kedvem....:haha:..próbáljátok ki..nem fáj..sõt,egészen kellemes elfoglaltság....Idézet:
Nem hiszem...szerintem Doom folyamatosan és szánt szándékkal provokál bennünket. És mi balfékek, ugrunk is a vörös kendõre!
Ne konspiráljatok és nem kell messzemenõ következtetéseket levonni,sem depizni....
A hajléktalanoktól tanulni?..ez vicc...:)..
Az idealizált történetbõl van pár tanulság....hat elemi,tehát bacott hõsünk tanulni,...hagyja magát átbacni,mert buta...hugyozik az utcán,mert bunkó...nem tudja behajtani a pénzét,mert élhetetlen...a többi meg szín tiszta hazugság...
A másik,hogy jön ez a szöveg..hogyan védi meg mindenki a kis várát a zombi hordáktól..és én vagyok érzéketlen,mert nem vállalom fel a világ gondját?..de legalább nem vagyok álságos..
.hát mostanában ritkán írok és olvasok itt..de lehet ez jó,mert itt mindenbõl..még a viccbõl is súlyos összeesküvés,összeomlás és világvége gyártódik..ja és aki aktuálisan nem fél,konspirál,retteg és bujdos az troll...akinek meg jó kedve van az homokba dugja a fejét...Jaj Istenem ,ne máá!
..lazítsatok már egy kicsit..próbáljátok a világot nem a hegesztõ szemüvegen át nézni...jön az a világvége magától is..nem kell azt siettetni...
Doom ha jó a kedved ne foglalkozz azzal, ami felzaklat és értelmetlen érvelésekre késztet, a hasznosságát tekintve értelmetlen...
Amúgy a fenti összefüggésed, amit tudom másoktól ragadtál ki meg eléggé manipulatív és hiányzik belõle az igazság, mert nem mondta senki a fenti ellentét párt.
Az önvédelem és a szociális gondolkodás két külön téma.
Most megint min megy a vita? Nem értem. Kicsit el vagyok maradva az olvasással, mert sok a munkám.
Komoly vitáról nincs szó, de szerintem jobb ha nem is ragozzuk túl, csak elterel a témáról a dolog...
Mit szívsz? :haha:
Nincs rossz kedvem :)
Ha utcára kerülsz, egy hajléktalantól lehet hasznosabb tanácsokat kapsz a túléléshez, mint egy a 3-4 diplomástól...
Sok ember nem azért nem tanult, mert nem akart....Okos embereket is átbacnak (fõleg ha a család miatt nagyon kell a pénz/munka és kockáztat)...hugyozik az utcán mert nincs pénze az állomás vécéjére...te hogyan hajtanál be legálisan tartozást, mikor papíros sincs róla?
A történet lehet kitalált, de az ilyen szemét "munkáltatók", kihasznált dolgozók nem kitaláció.
Részemrõl lezártam, nem rombolom tovább a kedved ;)
Tehetném a zenékhez is :D nagyon komoly mix :D sok unatkozó ember :D
https://www.youtube.com/watch?v=G7DTPQm-gns