Azt hiszem ma kimegyek lőni. Talán valami online versenyt csinálok, vagy nem tudom. Ha van valakinek légpisztolya, nyílpuskája, szuper csúzlija, gumisa, vagy akármi, akkor az is beszállhatna. Vélemény?
Printable View
Azt hiszem ma kimegyek lőni. Talán valami online versenyt csinálok, vagy nem tudom. Ha van valakinek légpisztolya, nyílpuskája, szuper csúzlija, gumisa, vagy akármi, akkor az is beszállhatna. Vélemény?
Lépésben haladt itt egy kocsi, aztán megállt a ház előtt. Gyorsan bejöttem a kameráért, kijöttem, hajtottak odébb. De még pont elkaptam őket a kamerával. Miért álltak meg? Azért hogy beledobjanak egy szatyor szemetet az árokba. Rohadjanak meg. Most meg a szomszéd eladóháznál vannak. Nehogy már megvegyék, a francnak se kell egy rakás ilyen bunkó új szomszédnak. Takarodjanak vissza városi putrijukba, szemetelő ótvar népség. :mad:
A rendszámukat akartam elkapni, de szerintem olvashatatlan lett. Majd feltöltöm róla a videót. Lefényképeztem a szeméthalmot is amit hátrahagytak.
Arra gondoltam hogy lenne egy 12 és egy 20 yardos. A 12 yard az kb. 11 méter, a 20 pedig 18 méter. Bár lehet hogy a 18 az túl sok... Majd meglátom, de a 11 méter az szerintem pont jó lenne elsőnek. (Azért yard, mert remélem hogy be tudok vonni majd 1-2 amerikait is, de majd átszámolom méterre is.)
Nyílt irányzékkal, légpisztoly, airsoft pisztoly, nyílpisztoly mind oké, talán a nyílpuska is. (A légpuska az talán túlzott előnyt jelentene, közeli célpontnál.)
Első próbálkozás számítana. Bizalmat kapna mindenki, mivel ellenőrizni úgyse lehet hogy valaki betartja-e. De ha nincs nyeremény, akkor egyértelmű hogy a részvétel a fontos. :)
Aztán a videókat meg lehetne osztani, itt a fórumon, egy ennek nyitott külön topicban.
Ez az alap terv, de majd még gondolkozom a részleteken.
Itt az új videó. Sunnyogó szemetelő, meg egy gyanús kisteherautó.
https://www.youtube.com/watch?v=KFg6kvre9qc
Szép idő van, azt hiszem ma tovább szedem kint a szemetet. Talán lőni is fogok majd, ha lesz rá idő. A szomszédok is folyamatosan lőnek, hallom mindenfelől. :)
Lőttem néhányat. 2 távolság lett, 10 és 14 yard. (9,15 és 12,8 méter)
Majd megosztom a videót, megosztom a célt amit ki lehet nyomtatni, meg lesz néhány szabály, aztán mindenki próbálkozhat. :)