Annál a résznél néztem nagyot, mikor a fickó megszólalt, hogy:
"Mostanában nem sok szerencsés embert láttam."
Mondta ezt az, aki rászakította a csapatra az áruházat. :huuu::haha:
Printable View
Annál a résznél néztem nagyot, mikor a fickó megszólalt, hogy:
"Mostanában nem sok szerencsés embert láttam."
Mondta ezt az, aki rászakította a csapatra az áruházat. :huuu::haha:
Itt egy kicsit összekevertem a dolgokat. Szóval a fekete fickó "Tyreese" nem azzal a nővel tűnt fel az elején akivel később összejött, hanem egy fekete nővel, aki a testvére. A másik nővel (Karen) a Kormányzó falujában találkozott.
Mellesleg a színésznő neve Melissa Ponzio. :)
Hogy ki égette el a holttesteket azt meg mindenki találgatja a nagy zombis fórumon is, szóval nem csak mi nem jöttünk rá hogy ki tette. :haha:
A másik az az lehet akiről mondták, hogy "őt is láttam köhögni". Nem hiszem hogy öngyilkosok lettek volna, mert olyan volt mintha kivonszolták volna őket, azért volt olyan sok vérnyom. Gondolom -vagy inkább remélem- hogy a következő részből kiderül hogy mi történt.
Angolul tudóknak:
http://www.youtube.com/watch?v=rNxvo8AcpQQ
:)
Nézem a 3. részt.
Spoiler:
A nagy darab fickó miért kezdte el verni Rick-et? Rick nem tehet róla hogy mindenki haldoklik valami fertőzés miatt. :confused:
Aztán meg azért hibáztatja Ricket később, mert hogy nem kezd nyomozásba? Egyáltalán miért mondja gyilkosságnak? Láthatóan csupa vér volt mindkét holttest, hiszen vércsíkot húztak maguk után. Miért gyilkosság ha mind a ketten betegek voltak, meghaltak és mikor zombik lettek akkor szúrták le őket? A tűznek ott már nem volt semmi szerepe. Látja hogy mindenki aki megbetegszik, meghal. És a barátnője volt a második aki megfertőződött és köhögött.
Azt értem hogy mentek az állatorvosi rendelőbe, azt viszont nem értem hogy "gyógyszerért". Milyen gyógyszerért? Milyen ellenszerért? Nem is tudják hogy mitől beteg mindenki, ha meg azt nem tudják, akkor hogy szereznének rá gyógyszert? Vagy antibiotikumot akarnak? Az nem hat minden betegségre. A fertőzés fél-1 nap alatt végez velük, lehet ez fekete himlő, vagy valami hasonló, amit a C vitamin és az aszpirin nem gyógyít.
A végén pedig kiderült hogy ki ölte meg és gyújtotta fel a nőt és a férfit. De azt nem írom le.
Még azon gondolkodtam, hogy ha tényleg történne egy ilyen, akkor ha nem figyelne többé senki az olajfinomítókra, az olajfúrótornyokra, az atomerőművekre, senki nem oltaná el az erdőtüzet tüzet, akkor elég sok katasztrófa történne. 500, 1000, 2000 évvel ezelőtt nem kellett aggódni amiatt, hogy az atomerőművek hűtésére ki felügyel, de ma? Gondolom hogy ha az olajfúrótornyokra senki nem figyelne, mert nem lenne rá ember, akkor azok ott elkezdenének szivárogni és bizony évtizedekig dőlne belőlük az olaj. Szépen nézne ki tőle az óceán. :hogymi:
Nem tudom ki ilyen gyors, de már magyar felirat is van :)
Amugy észrevettétek hogy senki nem tud ásni normálisan??? :D Van két szép lába mindenkinek (kivéve herselpapa :haha: ) és kézzel csapkodják az ásot.... Már elég régota szurta a szemem.
Carol hülyesége szerintem azért volt benne, mert kellett egy kis akció. Más értelmét nem láttam. :)
A vizes hordót azért borította fel, mert kiakadt azon amit a fekete fickó mondott neki.
Lehet hogy azért kerültek baja a kocsival, mert velük volt Bob. Legalább nem esett a fejükre egy helikopter, mint a múltkor. :haha:
Mit? :)Idézet:
De a rész legnagyobb tulajdonsága hogy Glen takargat a világon a legjobban!!!! XDXDXD
Az ásót én is észrevettem. 1 kiskanálnyi földet lapátolt ki minden mozdulattal.
Mért nem mondott neki semi sértöt a niga csávo.Idézet:
A vizes hordót azért borította fel, mert kiakadt azon amit a fekete fickó mondott neki.
Carol mondja a kislánynak hogy glen takargat a világon a legjobban! :)Idézet:
Mit?
Nem sértőt mondott, hanem a végén kiderült hogy Carol mit csinált. Mikor mondta Rick-nek az epizód végén. :)