Azért nem alaptalan a félelem, Nestlé-nek van elég pénze...
Csak idõ kérdése.
Printable View
Nem hinném hogy meglépnék. Már abból is mekkora hajcihő lett hogy visszafogták a közkutakat. Svédországból jöttek a szakértők meg az újságírók hogy miféle világvége és népirtás van Magyarország. Magánkutaknál se tehetnék meg hogy betemettetnék. Illetve azoknál főleg nem. (Szerintem.)
Persze ha azt nézem hogy vannak Amerikában olyan helyek ahol tilos esővizet gyűjteni, akkor bármi elképzelhető.
Helyesbítenék. Nem vicces álhíroldal, hanem csak álhíroldal. Elolvastam azon az oldalon néhány írást, de a humor szikráját sem találtam meg bennük.
több dolog jutott eszembe.
-lehet, hogy ez egy együgyü barom légbõl kapott álhíre, semmi más.
-lehet álhír, ami teszteli a démosz reakcióját (bár erõs kétségeim vannak, hogy a démosz felkapja-e még valamire a fejét egyáltalán???)
-lehet kiszivárogtatott hír, ami óvatosan beeteti a plebsszel, hogy mi várható
-lehet egyszerû hír, ami egy egyszerû tényt közöl
Bárminek is szánták, félek, hogy a démosz minimum 95 %-a tehetetlen szemlélõje lesz az eseményeknek, bármerre is fordul a kocka. Aggódhatunk, rinyálhatunk, csikorgathatjuk a fogunkat, de tehetetlenek vagyunk. Véleményem szerint nyugodtan megléphetik, nem lesz semmi, legfeljebb egy kis felháborodáska.
Bolíviában rendkívül feszült lett a helyzet, mikor a vízellátást privatizálása elkezdődött.
Erőszakos, elnyúló tüntetések kezdődtek. Természetesen a Világbank és az IMF is érdekelt az egészben, a Wikipedián hosszan írnak róluk is.
http://en.wikipedia.org/wiki/2000_Cochabamba_protests
Használ valaki nagyobb mûanyag kannákat víztárolásra (20-60 liter)? 1-2 hónap múlva még nem poshad bele a víz, vagy hamarabb el kellene kezdeni forgatni a készletet? Kinek mi volt a max ameddig tárolta és még iható volt?
Nekem sötét helyen tartva (nem érte direkt napfény) több mint egy hónap mulva még hibátlan volt.
Jó kérdés, erre én is szeretném tudni a választ. Én 20 literes kannákat akarok venni. Azoknál mi a helyzet?
Nekem húsz literes kannában volt, tehát nem bontatlan ásványvíz hanem beletöltött csapvíz.
Én is 20 literes kannákban gondolkodom csapvízzel, egyelõre 2-3-at vennék. Néztem nagyobbat, 60 literest, de az szerintem túl nagy, meg tárolni is körülményesebb, akkor már a több kisebb szerintem jobb választás.