A feleségem panaszkodott, hogy szar a vasaló. Gondoltam meglepem egy új masinával, de ez kész agyrém! Akkora a választék, hogy belekavarodtam és sokkot kaptam, így nem vettem. Valaki tudna ajánlani linkkel együtt egy ilyen "nõk álma" vasalót?
Printable View
A feleségem panaszkodott, hogy szar a vasaló. Gondoltam meglepem egy új masinával, de ez kész agyrém! Akkora a választék, hogy belekavarodtam és sokkot kaptam, így nem vettem. Valaki tudna ajánlani linkkel együtt egy ilyen "nõk álma" vasalót?
Ha rám hallgatsz beviszed egy boltba és engeded, hogy magának válasszon.
Én eljátszottam ezt a porszívóval, nem olyan régen meg is kaptam, hogy az egy sz*r, mért azt vettem. Elõtte fórumokon körbekérdeztem, így hoztam meg a döntést egy nem is olcsó típusról. Kösz, még egyszer ilyen hibába nem fogok esni. Õ használja, vegye meg amelyiket akarja, én kifizetem. Szerintem ez a helyes út ;)
"Valaki tudna ajánlani linkkel együtt egy ilyen "nõk álma" vasalót?"
Igen , amit a férfi használ :-)
http://www.budapestnavigator.hu/uploads/leads/vas.jpg
Elég gyenge minõségû a kép, sajnos nem látom mit tart a kezében...
Varrógépet, cérnakészletet, gombostûkészletet, elektromos rezsót, 2 elosztót, egy szuper mikrohullámú sütõt, ételtartó mûanyag dobozokat (ez egy külön sztori, majd megírom), 1 függönyt + 1 olyan anyagot amibõl függöny lesz, és még sok minden mást.
Most meg lehet veszek egy SSD-t, mert ünnepnapon leviszik az árát és a gépemnek kell egy kis frissítés.
Vettem 6960 darab borítékot.
Munkához. Azért szoktam 36-osával csomagoló ragasztót venni, meg bélyeget 200-600 dollár között. A régi helyen a postán már elõre köszönt az összes dolgozó mikor beléptem az ajtón. :D
Csatolmány 7230
150 kg terhelhetõség, még én is ugrálhatok rajta.
A gyerekek kiharcolták maguknak gyereknapra.:)
Jó kis edzés pattogni a trambulinon.:D