PayPal címet tudok adni, az is jó?
Printable View
PayPal címet tudok adni, az is jó?
Szerintem igen, de ha nem akkor szólok, és kitalálunk valamit. Megoldjuk.
Gyere át hozzánk, havi 2 dollár.
https://www.forpsi.hu/package/easy/
Magyar hely, úgyhogy a magyar törvények vonatkoznának rá. Az meg szerintem nem jó ötlet. Ha valaki rossz véleményt mond egy híres személyre, aztán már viszik is a szervert. Inkább akkor néhány dollárral legyen több a havi díj, de legyen biztonságos ebbõl a szempontból is. :beer:
Ha jól látom valaki küldött egy amazon ajándékutalványt a fórum segítésére. Ez igazi, vagy spam? Még nem kaptam ilyet, úgyhogy nem tudom hogy valódi-e, de nem tûnik spamnak.
Ha Amazon ajándékutalványt szeretnétek küldeni fórumtámogatásnak, azt az amazon.COM -on vegyétek, mert az amazon.co.uk és a többi nem jó. Legalábbis én azt nem tudom felhasználni. (Többnyire nem szállítanak az USA-ba, de amit mégis, azt nagyon drágán.) Valahol a felhasználási feltételeknél van, jól elrejtve, kis betûkkel leírva, hogy amazonc.com-on nem beváltható. :( (Nem tudom, de valószínûleg az eBay is így mûködik.)
gondolom ugyanitt amazon.co.uk utalvány eladó :D
van érvényessége? én 1-3 hónapon belül lehet rendelek a brittektõl, asszem ide kiküldik
Nem váltottam be a kódot, abban reménykedem hogy aki küldte, be tudja magának váltani és le tudja vásárolni. Ha igen, akkor senki nem veszít semmit. És esetleg küldhet egy másikat az amazon.com -ról. Úgy megoldódna a probléma.
jogos, hogy neked a legkézenfekvõbb :D