Ami a képen van, az teljesen jó kivitel, egyetlen baj, hogy bent az udvarban nem tudsz felegyenesedni, de az állatoknak maximálisan megfelel :) Ilyen van nekem is, csak nagyobb, meg a háló nem zöld :)
Itt nem kezdik el megcsipkedni a tyúkok a deszkafalat, mondjuk van alattuk bõven szalma, és kapirgálni is tudnak szóval szerintem találnak maguknak elfoglaltságot :)
A szigetelést felteheted kívülrõl is, ha van plusz egy vízálló réteged, amit rá tudsz tenni. Nálam ez a hullámos bitumenzsindely van kívül, amit amúgy tetõkhöz használnak, de bontottan elég sok helyen hozzá lehet jutni, vízálló, meg tudja védeni a hungarocellt.
Ha belülrõl szeretnél, akkor viszont javaslom, hogy a bazaltgyapotra, hungarocellre tegyél osb-lapot, az legyen a legbelsõ réteg. Egy kis ólnál az nem egy nagy összeg, de sokat számít.
Tavaly amúgy kisbálával szigeteltem, belülrõl. A fûtéshez lenszalmát is használunk, abból van egy csomó kisbála. Azt élére rakva földtõl plafonig megpakoltam körbe az ólat, rengeteget számít. Idén nem tudtam megcsinálni, mert majdnem kétszer annyi a tyúk, és kicsi lenne nekik a hely. Pedig azt nem kezdik meg, mert erõs a szára, bökõs, még az egér sem megy bele :) Ráadásul jobban ég, mint a búzaszalma, mert a len szára nem üreges, hanem ezekkel az erõs rostokkal van tele :) Ez a jobban ég dolog mondjuk csak a kazánban számít, a tyúkólban nem oszt, nem szoroz :D Tavasszal meg egyszerûen kivettem a bálákat, és meg is volt a nyáriasítás :)