https://thumbs.gfycat.com/Impassione...ycow-small.gif
Printable View
Van ezeken kívül olyan állat, vagy madár ami önkéntelenül gyûjti a fát és betanítható? Például fészeképítõ madarak.
Hadseregnyi madár kellene ahhoz hogy fészek alapanyagból folyamatos meleg legyen. Macska biztos nem hurcolna fát, de szerintem kutya se. Inkább azt mondanám hogy esélyesebb a kutyát vadászatra tanítani, vagy ételt kerestetni vele. :)
Be lehet tanítani a kutyát úgy vadászni, hogy magától levadássza és elhozza a friss vadat, vagy mindenképpen menni kellene vele?
Nem tudom, a mi kutyáink csak bezárt háztáji szárnyasokat öltek meg. :-I
Ha a macska hoz a gazdájának egeret, madarat és patkányt, akkor talán egy kutya is meg tudná tenni. Bár nagyon nem vagyok benne biztos. :)
Nem lenne egyszerûbb egy kis kocsit szerezni aztán azon a két kis kezeddel összegyûjtött fát hazahúzni? Vadászat pedig ebben a formában illegális, illetve nem, a vadász kutya nem azért van, hogy elvégezze a melót helyetted. Õ segít, de neked kell lelõni a vadat.
Hogy milyen durva tudatmódosító szerek vannak manapság..... :haha: :haha:
Akkor feltennék egy olyan kérdést is, hogy elõfordulhat-e, hogy beépített ügynökök gyengítik a prepper fórum hitelességét, hogy felforgatást okozzanak. Ezek olyan emberek akik érdemi hozzászólások helyett csak kötekednek és röhögnek a másikon. Nem egyszerû buta trollok, hanem az igazi ellenség.
Mégis miért lenne ostobaság egy kutyát bármire is betanítani?
"Vadászat pedig ebben a formában illegális, illetve nem, a vadász kutya nem azért van, hogy elvégezze a melót helyetted."
Bocsi, de úgy tudom ez egy prepper fórum, és már többen nekimentek annak a témának, hogy a túlélés szempontjából nem biztos, hogy számít mi legalális vagy illegális. Olyan helyzetben ahol gáz van (megsúgom már most gáz van) nem árthat ha van egy két betanított segítõd, ami nem csak simogatásra jó meg sétáltatásra, meg arra, hogy kõolaj alapú ipargazdaság által gyártott szeméttel etesd. Szóval egyszerûen nem értem az ilyen válaszokat.
Mirõl szeretnétek csevegni? Babajátékokról? Esetleg nyissunk egy erdei ügyvédi irodát?
Elméleti szinten érdekel a dolog és lehet, hogy egyesek jól szórakoznak, de mások meg esetleg hasznosnak vehetik az információkat.