Kicsit matattam a soretessel, a tust babraltam. Ezt olvasom: the us army survival manual 21-76. Illetve a multkor e-bayen vett mellenybe toldottam be, mert allitolag xl-es, de kabatra mar nem ment fel: Csatolmány 582
Printable View
Kicsit matattam a soretessel, a tust babraltam. Ezt olvasom: the us army survival manual 21-76. Illetve a multkor e-bayen vett mellenybe toldottam be, mert allitolag xl-es, de kabatra mar nem ment fel: Csatolmány 582
Jól néz ki. Kicsit talán túl világos. Nem koszolódik könnyen? Vagy olyan anyagból van ami könnyen tisztítható? :)
nos elment ma a kisfiam 4,5 évesen kirándulni az ovival. erdõ kisvasút stb.
ami furcsa volt. kapott egy iránytût amit gyakoroltunk többször használni mert azt gondolom ha mindig egy irányba megy baj esetén az már valami, valamint kapott egy sípot hogy tudja fújni ha bajban van mert a kiabálást nem biztos hogy meghallják.
mindez lógott a mellényén lévõ karikáról hogy kéznél legyen akkor is ha a hátizsákja elveszik. induláskor a többi szülõ olyan bután nézett hogy mi ez és amikor elmondta a gyerek hogy mire valók és észak-dél merre van az iránytûje szerint és mire jó a síp akkor néztek mintha a holdról jött volna.
elég érdekes volt és kicsit úgy éreztem én vagyok a hülye szülõ de nyugtassatok meg hogy nem .
Jól tetted! Velem is nap mint nap elõferdûl az ilyen szitú. A gyerekek viszont élvezik a dolgot, mert érzik a különbséget a többiekkel szemben. Büszkék a tudásukra, mert mindig mondom, hogy ezekkel a dolgokkal akár a saját, vagy mások életét is megmenthetitek. Kis hõsnek lenni meg nagyszerû dolog! ;)
Viszont már most adagold neki, hogy sokan másképpen gondolkodnak, így fogadja el, ha nem értik meg néha.
Kihuzattam egy hátsó fogamat tegnap. Kinlódok vele egy ideje, de nem fájt , inkább csak amolyan
állandó diszkomfort érzés volt.
Megkérdeztem a dokit, mi lenne ha 3-4 hónapig nem tudnék vele semmit csinálni ( fogmosás, corsadil-os száj öblögetés )
( a kérdés nem úgy hangzott ha pl SHTF esetén...... hanem úgy ha elutaznék valami világvége helyre...... )
Azt mondta jobban fájna, begyulladna, foginyvérzés stb.... mondtam akkor húzzuk ki.... :thumbup