Csak egy tipp az OSB ládák helyett, én ilyenben tárolom a holmijaim nagy részét, légmentesen zárhatóak.
Kis fémhordó
Telirakva vetõmaggal épp kényelmes súlya van, könnyen szállítható és egymásra pakolható 5 magasságig.
Printable View
Csak egy tipp az OSB ládák helyett, én ilyenben tárolom a holmijaim nagy részét, légmentesen zárhatóak.
Kis fémhordó
Telirakva vetõmaggal épp kényelmes súlya van, könnyen szállítható és egymásra pakolható 5 magasságig.
Azért OSB ládák, mert azt tudtam a legegyszerûbben és a legolcsóbban méretre legyártani. Valami hasonlóra törekedtem töredék áron: http://www.youtube.com/watch?v=XSSR6nzCz0k. Eddig párnafástól, pallóstól, OSB lapostól 13500 Ft-ot fizettem. A maradék laminált parkettát és a csavarokat nem számoltam bele. Pár képet készítettem, igény esetén szívesen megosztom.
Oszd, érdekel. Én Multiplából csináltam hasonló kihajtható ágyast, néhány százezer kilométert beutaztam vele így ládázva és ott éjszakázva, ahol épp ért az este. Szuper volt. Akkor M30as ládákat használtam, erõsek és olcsók.
Van még egy fajta, ami tuti, az Auer féle fedeles, ilyet egy csomót szállított nekem egy cimbora, brutál erõs.
Ez rohadt jóó:)
Istenem! Hogy ezek a svájciak már a fûbe sem tudnak leülni és a világ legjobb katonai gyapjú pokrócán enni, amit szintén õk gyártanak, aztán meg a vízesésben fürdeni, felverni egy 200g-os Siltarpot és úgy ébredni! Ezek is már Milka-csokin nevelkedett tejbegrízhuszárok!!! Phejjjj!
1,600,000 Ftért árulják :eek:
Én is sokáig nézegettem a ládákat, de túl drágának találtam és mindegyiknél kompromisszumot kellett volna kötni. Az M30-asnak furmányos lenne tetõt eszkábálni, és a mérete sem a legideálisabb. Az Auer-t is néztem, de az árán megbukott a dolog.
Ezért maradtam az SK kivitelezés mellett.
Ilyen volt:
Csatolmány 183
Ilyen lett:
Csatolmány 184
A mérete 1150x1660. Erre kerülnek a ládák, pont le fogják fedni. Alvásnál azokra kerül a matrac. Kocsiban fõzéskor, étkezéskor és nappali tevékenységeknél át lehet rendezni ülésekké, asztallá.
Így néz ki a szerkezet:
Csatolmány 182
A padló alá 10 cm-es pallót tettem, így alá is tudok pakolni, nagy (800x800) terjedelmû, lapos cuccokat.
A dobozokból még csak kettõ van kész, holnap készítek azokról is képet.
Elég részletes a video, másold ki belõle a szabásmintát, töredék árban elkészítik neked idehaza. :)
Ez nálam az etalon:
Volkswagen Transporter T3 Syncro
1.6-os szívódízel
Szín nem túl feltûnõ, de elég jól rejtõ matt szürkésbarna.
Egyszerû, mint a faék.
Akár aludni is lehet benne.
A terepet is kiválóan bírja.
Csatolmány 188
Annyi, hogy az ablakokra tennék 3M-es sötétített biztonsági fóliát belülre, hogy ne lássák mi van bent. Kívülre meg erõs, aprórácsot. Meg valami bordásabb terepgumikat, hogy jobban harapjon. Láttam olyan hirdetést, ahol a gyári 1.6-os motort kicserélték 1.9-es szívódízelre. Na, az már baráti nyomatékot adhat le a megrottyintott jószágnak is.