-
A vicc, hogy ezek nem kínaiak. Az új felvarrókat innen az amerikaiaktól rendeltem. A kínai cégre nem lehet panaszom, ők nem gépeltek el semmit, kiváló munkát végeznek minden alkalommal.
Visszaírt a cég, mondták hogy küldjem vissza és majd küldenek helyette mást. Szerencse hogy csak 5 darabot rendeltem ebből a fajtából. :hogymi: Nem haragszom rájuk, csak elég rossz, mert a kedvenc idézetem rontották el. Hogy tudták elírni hogy "safety"? Úgy írták le hogy "saftey". Se nem hosszú, se nem nehéz szó. :nemnem:
-
Remington 870 videó. Valamikor nyáron készítettem. Talán májusban, vagy június elején.
http://www.youtube.com/watch?v=xYHL_cuIvWI
:)
Dobjatok neki tetsziket Youtubeon! Köszönöm!
-
Megvolt :).
Jó kis szerszám. Nekem nagyon tetszenek a "pumpás" sörétesek, az öntöltõ az nem.
De inkább lõtérre, vadászatra inkább egy hagyományos bock.
-
Én szeretnék egy öntöltőt, már ki is néztem magamnak egyet. Igazából amennyit beszélnek arról, hogy mennyire könnyű a söréteseket kezelni, én azt tapasztaltam hogy az AK-hoz, de még az AR-15-öshöz képest is sokkal bonyolultabb.
Ha így áll, akkor nem lehet tölteni, ha úgy, akkor azért nem lehet, nem működik a "pumpa" része, gombot kell nyomni rajta, beakad a hüvely, nem lehet se túl lassan, se túl gyorsan "pumpálni". AK-nál beledobom a tárat, csőre töltöm és lövök. Pumpással tökölni kell. A félautomatára kíváncsi leszek, ha majd egyszer összejön rá a pénz. (Ami valószínűleg a távoli jövő lesz.)
-
Azt még hozzátenném hogy persze jó a pumpás sörétes is, csak jóval több gyakorlást igényel. Én úgy tapasztalom hogy az AK és a revolver egyszerűségben messze veri a többit. :)
-
Ezért se szeretem túlzottan az embereket:
Kaptam egy rendelést. Valaki akart magának egy felvarrót. Ez rendben van. Viszont olcsóbban akarta. Szívességet kért, én meg úgy voltam vele hogy rendben, most az egyszer kivételt teszek és megkapja olcsóbban. Kinyomtattam a papírt hozzá, nyomtattam a címet a borítékra, bélyeg felragaszt, speciális csomagolás, mind pénzbe kerül, idő, aztán el a postaládához. Ezek után elküldtem neki egy értesítést, hogy a csomagot postáztam és hamarosan megkapja a felvarrót. Ez volt tegnap.
Ma meg küldött egy üzenetet, hogy "felejtsd el, meggondoltam magam, ne küldd el".
Holott már elküldtem és tudta is, hiszen kapott róla értesítést! Mindezt úgy, hogy olcsóbban kapta meg, mint amiért meghirdettem!
Most jól bekavart, azt se tudom hogy így mi lesz. Vajon a válaszomra mit mond? Vagy megtartja a felvarrót, de a pénzt visszavonja? Vagy visszaküldi a felvarrót? De nekem akkor is pénzbe került elküldeni neki. Meg ha visszakéri a pénzt, de levonom belőle a postaköltséget és ő is visszaküldi, ami neki is pénzbe kerül, akkor az már úgy annyi pénz, hogy a fele az egész üzletnek, tehát mindketten pénzt veszítenénk rajta. :huuu:
Nehezen viselem a hülyeséget.
Remélem nem kavar be a 4 dollár miatt. Ha nem kellett neki, akkor minek rendelte meg? Főleg miért kért szívességet tőlem, hogy adjam olcsóbban? :confused:
-
Elsősorban nem attól tartok hogy ellopná. Szerintem ez valami 12 éves gyerek lehet, aki találgat. Majd gondolom hogy később visszaírt hogy mit akar. Végül is csak 4 dollárról van szó, úgyhogy nem érdemes rajta összeveszni. Lehet azt írja majd vissza, hogy mindegy, ha már elküldtem akkor elfogadja. :hogymi:
-
A másik meg hogy rendeltem egy használt DVD-t. Úgy hirdették meg, hogy az állaga "Mint az új - Like New". Persze, mintha csak új lenne, kivéve a sérült dobozt és a hatalmas, letörölhetetlen zsíros tenyérlenyomatot. :duhos: Szó szerint letörölhetetlen. A DVD működik, de akkor is, ez nagyon nem úgy néz ki mintha új lenne. :mad:
-
-
Elküldtem egy felvarrót Puerto Rico-ba, csütörtökön vitte el a posta. Ma -hétfőn reggel- kaptam egy üzenetet, hogy nem érkezett meg a felvarró. Mi van? :confused: Már hogy érkezett volna meg, mikor szerdán adtam fel és csütörtökön vitte el a postás? 2, maximum 3 munkanapnál nem telt el több! December van, sok ünneppel. És a távolság több ezer mérföld! Már hogy ért volna oda ennyi idő alatt? Ha a szomszéd városba küldtem volna, talán az odaért volna, de nem a világ másik végére! :huuu:Azt már nem is mondom, hogy ugyanez a vevő 1 órával a vásárlás után már kérdezte, hogy "Feladtad már? Mikor küldöd?". 48 óra van megadva, akkor mit sürget? 48 órán belül feladom, ahogy kell. :hogymi: