Eredeti hozzászóló
P. Dude
Hú de régen nem néztem rá egyetlen háborús hírre sem. Mi újság most Ukrajnában? Mitől kell aktuálisan rettegni...?
Ugye 2 évig ment, hogy a világjárvány mindenkit megöl. (Orbán Viktor: "...de a végén mindenkinek be kell majd oltania magát, még az oltásellenesek is rá fognak arra jönni, hogy vagy beoltják magukat, vagy meghalnak.(2021. november).
Most lassan újabb 2 éve a háború van terítéken (1 és 1/3 éve). Hogy ez már a 3. világháború, meg hogy bármelyik nap ledobhatják az atomot. De 16 hónapja csak azt hallgatom hogy állóháború, és úgy látszik senkinek esze ágában nincs ledobni az atomot.
Azok a jóslatok sem jöttek össze, hogy Kína még 2022-ben megtámadja Tajvant. Most telik el 2023 első fele.
Mi volt még? Ja volt a BLM, hogy Amerika polgárháborúba süllyed. Nem süllyedt.
Már semmit sem hallani sem a vírusról, sem a BLM-ről. Mi lett velük...? Hirtelen megnyugodtak? És a vírus? Kb. másfél éve nem oltatja magát senki? Ha mindenkinek lejárt az oltási immunitása, akkor vajon miért nem "tombol" újra a "pandémia"? Olyan kíváncsi lennék, hogy mit válaszolnának erre a kérdésre az egykori megmondók.
Az az elemzés sem jött össze, amit anno Dream_walker linkelt, hogy Európa még 2022-ben elesik a migránsok miatt. Meg az sem, hogy 2022 telén már a modern történelem legnagyobb éhínsége jön. Most telik el 2023 első fele. Éheztek az USA-ban, TMIB? Az sem jött be, hogy 2022 telén mind megfagyunk. Úgy menettem a fűtést egész télen, ahogy nem szégyelltem.
A prepperkedésnek megvan a maga haszna, de azt hiszem sok fölösleges paranoiával jár. És azt is gondolom, hogy egy mezei állampolgárnak a "prepper light" szinten túlmenni nagy valószínűséggel borzasztó aránytalan költség, idő és energia ráfordítás. Persze ez szubjektív vélemény. Ki mire szereti fordítani a pénzét, idejét és energiáját. Sokaknak ez egy szerethető hobbi.