Metró könyv topic címe kérésre megváltoztatva.
Printable View
Metró könyv topic címe kérésre megváltoztatva.
A VPN-ekről szóló beszélgetést áttettem a Biztonságos Internetezés topicba: http://magyarprepper.us/showthread.p...mit%E1s/page18
Uh, egy újabb poszt fura karakterekkel. Most már kíváncsi vagyok hogy ez mitől lehet. :eek: (Kijavítottam a karakterkód-hibát az airsoft termék-keresős posztban, lehet hogy valami fórumbeállítás gond lesz aminek később komolyan utána kell majd néznem. UTF-8 akármi. Nem nagy ügy, csak ki kell derítenem hogy hol lehet beállítani.)
Pár hozzászólásos új topic a topicindító kérésére törölve.
engem azért mégis érdekelne a válasz arra kérdésemre, hogy:
mi a gond azzal a rácsok mögött, ha valaki nem magyar nyelvû szöveget olvasgat?
Az írása stílusából nekem Glassbox ugrott be :)
Azért kicsit fura, tanácsokat kér-kap valaki, aztán törölteti a teljes témát mások hozzászólásaival együtt...
Én ebbe nem szólok bele, a javaslatom a privát üzenet küldés. Ha nyilvánosban nem szeretné a témát kibeszélni akkor privátban lehet hogy mégis. Nem tudom, csak egy javaslat. :beer:
mi szükség van cenzúrára?
azt megértem, hogy ne legyen könyvbe rejtett reszelõ, vagy kiskés, de mit tartalmazhatnak a betûk, ami a böriben bárkire is veszélyt jelenthet?
kiegészítés: egyébként meg letölteném azt a csodaapplikációt, ami felismeri a szöveget és a guglifordító segítségével a telefonom kijelzõjén elolvasnám egy számomra ismert nyelven
Az "Önellátás illúzió" topicban az érintett kérésére töröltem néhány helységnevet 3 hozzászólásból.
2 hozzászólás átmozgatva a kerekasztalba.
3x ugyanaz a link lett megosztva egymás után, szóval abból kettõt töröltem.
Néhány hozzászólást áttettem a TEOTWAWKI topicból a Vírus topicba, mert nem a baj utáni idõszakról szóltak hanem a jelenlegi és a közelgõ helyzetrõl.
A egyik vallásról szóló hozzászólást áthelyzetem a vallás topicba.
Szöged szerintem törölte amit írt, így azt az "üres" hozzászólást töröltem.
Weimar Amerikás linkes hozzászólást áttettem az Amerika-politika topicba.
Sziasztok!
Szerintetek az "Önvédelem és vadászat"-on belül, az "íjak és számszeríjak"-ban érdemes lenne új topikot indítani a gyorstüzelõ nyíllövõ dolgoknak?
Van ugye a Joerg féle Instant Legolasz, de számszeríjban is van elég jóféle, ami már alkalmas lehet önvédelemre-otthonvédelemre.
Vadászatnál ezeknek a dolgoknak nincs értelme, az "Íjakról és íjászatról általánosságban" topicba eddig belefértek, de szerintem ez a mai magyar valóságban tök fontos terület prepper szempontból, tartalom szempontjából meg nagyon pörög most az interneten a dolog. Nem szeretnék sétspammelni vele egy olyan topicot ami szélesebb körû...
Ha támogatjáok, hogy legyen új topic, akkor legyen külön a nyílpuskáknak, külön az íjaknak?
Nyiss neki egy újat ha gondolod. :beer:
1 hozzászólás áthelyezve az Amerika politika topicba.
4 hozzászólást áttettem a lõfegyveresbõl a gumilövedékesbe.
igen az ott elkanyarodott egy kicsit, gondolkodtam is, hogy szóljak, köszi :D
Önvédelmi történetes topicból gumilövedékesben áttettem pár hozzászólást.
Sziasztok!
Szerintem lehetne nyitni egy topicot a hosszú hidegfegyvereknek, mint a lándzsák, alabárdok, hosszú bot stb
zombi apokalipszis, otthonvédelem...
volt már szó ilyesmirõl egyéb pengékben
Hová nyissam az új topicot?
Vagy menjen valamelyik meglévõbe?
Oda nyithatod ahol a késes topic van van. :)
Szia! Van egy Szálfegyverek topik, az ilyesmikrõl szól.
hû de jó, hogy szólsz!
meg az is, hogy lusta voltam már tegnap :D
gondoltam is, hogy kellene legyen
Áttegyem a pengés/szúrós topicba? Tényleg nehéz lenne arra gondolni hogy vasvilla a gyomorba, májba és vesébe ne lenne halálos... :haha:
Például pont a vasvilláról nem is olyan régen volt szó a Pengékrõl általánosságban topikban.
Ok, áttettem.
Pápás térdekelõs posztot áthelyeztem a vallás topicba.
Most esett le, hogy a "Sokáig elálló ételek, tartós élelmiszer" topikban az utolsó három hozzászólásom inkább "Az egészséges táplálkozás szinte lehetetlen" topikba való.
Valójában inkább az OffTopicba való, esetleg a Vegyes hírekbe. Ha a tojással vagy konzervvel ilyen gond van az nem azt jelenti hogy az az étel általánosságban nem egészséges, hanem csak azt hogy megromlott vagy ilyesmi. Átteszem õket a vegyesbe. :)
Oké!
Igazából azért kezdtem el betenni ezeket, hogy hátha valaki vett belõle (pl. babkonzervet), és akkor hasznos lehet neki ez a tájékoztatás.
Az egészséges táplálkozással annyi kapcsolata lehet, hogy ha rendszeresek az ilyen hírek, és nem magunknak termeljük meg az ételt, akkor ez azért nem valami jó.
igen én egyetértek, hogy az ilyesmi mehet az egészséges táplálkozás lehetetlenbe, bár tényleg OFF közeli ott, vagy külön lehetne ennek egy topic
A vitát áttettem a kerekasztalba, ott lehet folytatni ha fontos. :)
Részemrõl nem fontos, mert nagyon tág és szerteágazó már a téma, belátom, ez nem fórumra való.
Ez a Kerekasztal számomra nem elérhetõ. Ezt írja ki:
Ged, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Konkrétan nem is látok olyan topikot, hogy Kerekasztal. Csak a "Thumbs Up" értesítések között látom, onnan viszont nem enged belépni. Valamit elrontottam, vagy ez így van jól?
Hm.... fura. Én nem nyúltam hozzá. Mindjárt megnézem.
Próbáld meg most.
A "két hét alatt rend lett" topic címe kiegészítve "elkövetett bûncselekmények"-el.