-
Nagyszerû... Gondoltam iszok egy capuccinot vacsorára, 3 decis pohárba bele a port, rá a vizet, be a mikróba. Elpattant a pohár alja, folyt a trutyis víz mindenfelé, mikró tele volt, az asztal, a padló, a konyhaszekrény, mindenre jutott belõle. Takaríthattam egy órán át.
:huuu:
-
A mai napra is jutott egy. Találtam valami félkész ételt a kamrában, gondoltam összedobom. Vagdalt krumpli, vízzel, tejjel kell összekeverni, 10 perc a mikróban. Persze azt nem írta hogy mennyi vizet kell rá tenni, én meg nem tettem eleget. 10 perccel késõbb éreztem az égett szagot, a múanyag is szétolvadt a forró krumplitól. A tál alján nagy lyukak tátongtak és égett szag terjengett mindenfelé. 10%-át még meg tudtam menteni, de a többi ment a szemétbe. Nem szeretem az ilyen trükközõs kajákat. :hogymi: Talán majd megosztok egy képet a végeredményrõl, de nem szép látvány az olvadt mûanyag...
-
Ezek égi jelek, hogy hagyd el a mikrót, vegyél egy fõzõlapot és hajrá!
-
Azzal régen ügyeskedtem. Azért olvadt meg a kedvenc mûanyag tálam. Tejet akartam benne melegíteni a gáztûzhelyen. :)
-
Erre már tényleg csak azt tudom mondani, hogy zseni vagy :D
Különös tehetséged van a konyhamûvészetekhez :D
-
2 hete ment az asszony családlátogatásra, azóta egyedül vagyok itthon. Elvileg még egy hét és utána jön haza, szóval legalább a karácsonyt itthon tölti majd. Addig viszont egyedül leszek. Az elsõ hét eltelik, a második nehezebben, utána meg már rossz az egyedüllét.
https://i.pinimg.com/originals/54/62...8ff7b993af.jpg
-
Na, elvileg holnap jön haza az asszony a családlátogatásról. Ideje lesz, mert már 1 hónapja nem láttam. :(
Szerintem kicsit rendberakom a házat, aztán nem ártana valami videókat is készíteni meg feltölteni. Az új gépet megvettem egy hónapja, de azóta csak 1 videót töltöttem fel.
-
Videó Blog - #33 - Autóbaleset a házunk elõtt
https://www.youtube.com/watch?v=gxrKKEamG5c
-
Az új videóról jut eszembe, mi a helyzet a motorozással?
-
Egyelõre semmi. Gondoltam hogy tavasszal megcsináltatom a motor(okat), kicseréltetem bennük a karburátort, stb. Erre most kaptam meg a legújabb ingatlanadó-papírt, állatira megemelték megint. 500 dollár helyett már 800 dollár a fél éves adó. Majd kiderül ahelyzet májusban hogy hogy megy a bolt.