Nekem se jön be, pedig megnézném... Túlélõ, ötlet?
Printable View
Nekem se jön be, pedig megnézném... Túlélõ, ötlet?
Rendszerint az szokott történni. :(
Ja bocs, betelt a keretem ,kicsit kukáztam...lehet többet a kelleténél.Itt vannak újra!
Csatolmány 5716Csatolmány 5717Csatolmány 5718Csatolmány 5719Csatolmány 5720Csatolmány 5721
apróságok beszerzése .. tû..cérna
tanulás..tanulás..tanulás :D
Barkacsoltam egy hobo kalyhat. Fillerekbe volt. Meg talan csiszolni kene az eteto nyilast (vagy minek is hivjam). Csatolmány 5746
Nagyon praktikus, én vasárnap avattam fel az enyémet.
A begyújtását ki kell tapasztalni, de utána apró fadarabokkal tökéletesen üzemel majd! :)
Csatolmány 5747
Elkészítettem kutyakajás konzervdobozokból, a Rocket Stove tábori fõzõmet. Kipróbáltam a vízforraló és a fõzõ feltétet is.
Lejtõsen készítettem az etetõnyílást így a tüzelõ saját súlyától csúszik a tûztérbe. Minimális tüzelõanyaggal fõztem vele. További képek ITT láthatók.
Eldõlés veszély miatt a tûzteret az etetõnyílásig földbe ástam.
Csatolmány 5748
Csatolmány 5749
tegnap kiprobaltam a titkos utvonalamat haza.
ha meg egyszer tortenne egy ujjab londoni zavargas pont szar helyen lennek mert a munkahelyem pont egy olyan kornyeken van ahol a zavargasok voltak es meg lehetnek is. ezert kineztem egy alternativ utvonalat a munkahelyemtol hazaig. ezt az utat elsosorban gyalogosan kivanom megtenni.
tegnap munka utan nem mentem haza hanem maradtam munkahelyemen. kocsit estere ott hagytam a parkoloban, aztan irany haza gyalog. majdnem 4 ora volt mig hazasetaltam, viszont vegig olyan helyeken voltam ahol szinte senki se jar, foleg estenkent. ha kitorne egy ujjab parasztlazadas szerintem siman haza tudnek kommandozni kertek alatt ugy, hogy a csocselekkel ne keruljek osszetuzesbe.
Kedden úgy néz ki, ha a derekam is engedi kint töltök egy éjszakát a dzsungelben. Van egy ilyen evõeszköz szárítóm, és erõsen hajlok afelé, hogy szétvágjam:)
Ki fogom próbálni, csak hogy ne más tapasztalatából próbáljak okulni. Valamint viszek még magammal egy fém összehajtható gyümölcsöstálat. Nem tudom láttatok-e már ilyet, de nekem elsõre is egy állítható térfogatú tûztérnek tûnt, aminek még 3 lába is van..ezt is ki fogom próbálni. (A neten nem találtam róla egy képet sem, de néhány kínai boltban lehet kapni fillérekért. Kb olyan elven záródik, mint egy vadászgép sugárhajtómûve)
Vannak alternatíváim a nedvesebb idõre, pl a gázfõzõm kisPrimus palackkal remekül bevállt, vagy a zselés svájci konzervmelegítõ szintén jól használható.
Ha nincs nálam egyik kütyüm sem és nincs kõ a környéken, nem esnék kétségbe, hanem kapnám a fûrészt és vágnék vele két, 30 cm-es karvastagságú ágat és erre raknám az edényemet. Biztos megpirulna kicsit a nedves fa, de az ebédem is megfõne közben azt garantálom.