A Terminátor sorozatot néztétek? Sarah Connor krónikákat. Vagy magyar TV adók nem csináltak neki szinkront?
A lényege az volt hogy John Connor kb. 17 évesen iskolába járt, aztán jött egy fiatal terminátornõ, testõrnek, a jövõbõl meg jöttek a terminátorok hogy kinyírják a srácot, úgyhogy menekültek, harcoltak, tele volt a sorozat akcióval, meg volt egy kis szikra a terminátornõ és a srác között. Nagyjából úgy adták elõ hogy õ is 17-nek nézett ki, mert hogy jó testõr lehessen, úgy az iskolában is vigyáznia kellett a védencére, azt meg úgy tudta a legjobban hogy ugyanabba az osztályba járt mint õ.
Lement egy évad, aztán jött még néhány rész, és bumm, egy huszárvágással vége a sorozatnak. Miért? Mert jött az igen béna és felejthetõ Terminátor 4 film és ezért nem akarták hogy a sorozat fusson. Bukott a film, 200 millióba került, 125-öt hozott nekik vissza. Kár volt érte kinyírni a közepes költségvetésû, de jól teljesítõ sorozatot.
A sorozat 7.7 -pontos volt, a film 6.6 lett.
http://www.imdb.com/title/tt0851851/
Én a Terminátor 4 filmre 5 pontot talán adnék, de azt se szívesen. A sorozatra viszont egy 8-ast. Én nagyon bírtam, volt benne minden ami kellett.