Próbálkozni kell a csicsókával, az ugyanis fantasztikus mértékben regenerálhatja a hasnyálmirigyet és a B-sejtes immunrendszert. Bajt semmiképpen sem fog okozni.
Printable View
Hiányosan fogalmaztam, bocsánat.
Az elfogadható maximum érték a 170, tehát mondjuk fizikai aktivitás esetén ennyire mehetne fel optimális esetben. Természetesen nem egész nap lehet ennyi, az valóban egészségtelen.
Az érfalakkal kapcsolatban nem tudom, hogy ez teljesen így van-e. A sejteknek van egy életciklusa, és a szervezet is egyre kevésbé tudja a szükséges anyagokat szintetizálni az idõ múlásával. Vérnyomástól függetlenül gyengülnek az erek, tehát úgy lenne a logikus, ha a szervezet ezt kompenzálná. De nem vagyok orvos, szóval ez nem 100%.
http://www.tudasfaja.com/a-legjobb-1...-antibiotikum/
A legjobb 10 természetes antibiotikum
érdemes elolvasni, én már beszereztem aloe verát :thumbup
Wannabe: az õsszeset nem lehet az nonszensz :D vagy kiszáritva gondolod ?
a fokhagymáról, amirõl egész életemben úgy tudtam, hogy mindenféle jótékony hatása van, nemrég azt olvastam, hogy nincs bizonyítva semmiféle pozitív tulajdonsága, (kivéve, hogy finom) de nincs köze a szív/érrendszerhez, nem csinál semmit, tehát nem olyan, mint a kamilla v a cickafark, amiben ott a hatóanyag, ki lehet vonni, mûködik akár a nagyi itatja veled akár a gyógyszergyár teszi bele valami termékébe.
Errõl tudsz valamit?
Külsõleges tapasztalataim vannak, szájüregi gyulladásokra, kezdeti herpeszre használom, jobb mint bármilyen patikai kence, csak az erejét kell kibírni, ettõl talán még a bõr méregtelenítését is beindítja.
Bõrön (pl herpesznél) nem szabad sokáig rajta hagyni mert kimarja.
Pl. itt: http://csaladellato.hu/termek/187
köszönöm
próbáltam találni mindenféle alátámasztott vizsgálatokat, de egyelõre csak elborult természetgyógyász-fényevõ oldalakon szörfölök ahol bio-krómot árulnak :)
Örök fájdalmam ez, anyám nagy varázslója volt a gyógyfüveknek, mi kölökkorunkban sose voltunk betegek szinte, köszönhetõen a fõzeteinek, de most annyi hülyeség érhetõ el a neten (örök igazságként tálalva) amitõl a jó öreg gyógynövények alig látszanak. A kamillavirágzat már nem menõ, csak ezeke a pirulák bio-krómmal :(
doki, Wannabe ! köszönöm az infokat !