Eredeti hozzászóló
Daniui
Sziasztok!
-Én immár 9. éve ûzöm a túlélést mint hobbit(természetbeni formáját), és volt szerencsém elég komoly oktatóktól tanulnom....
Bravo akkor ott lehetsz a szeren
-Mert egy dunán úszó rönkbõl is lehet tüzet gyújtani ha tudod hogy kezdj neki....
Ezt elhiszem neked de inkabb annak aki elottem csinalja
-ha kevés a rendelkezésre álló felszerelésed adott esetben semmid sincs, na ilyenkor nehéz dolga van az embernek és megmondom az igazat így még sose gyújtottam tüzet mert egy nem voltam rászorúlva kettõ nem volt hozzá türelmem ...
Ezek szerint megsem vagy ott a szeren de oszinteseged becsulendo!
- ...Ja egy fontosat itt a végén elmondanék és ez nem csak a tûzgyújtásra érvényes, hogy bármilyen felszerelést megveszel mindig teszteld le és lehetõleg tanuld meg profin használni mert élesben lehet hogy fáradt leszel, motiválatlan, beteg, sérült vagy komoly traumán mentél át, és ilyenkor nem biztos hogy jó lesz majd tesztelgetni, ellenkezõleg örülni fogsz ha reflexbõl fogod tudni alkalmazni a megtanultatakat.
EZ igaz latod. Es nem csak a felszerelesre hanem a keszsegekre is. Tehat fogadd meg a sajat tanacsod, szanj ra idot es energiat es probalj meg tuzet gyujtani szikraveto nelkul mert ugy mar a hat evesek is tudnak. Szerintem a kovas modszernel kezdodik a tudas de inkabb attol felfele. Amig ezek nem mennek szerintem ne hivatkozz "nagy multra es neves mesterekre a temaban" mert hiteltelen leszel.
Üdv Dani